Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija spašavanja

Njemačka ovčarka preživjela 20 dana u jami, izvukli je GSS-ovci

gss,ovčarka
Ana Taslak
03.11.2012.
u 12:43

Sumnja se da ju je u jamu netko bacio jer se radi o nepristupačnom terenu na do kojeg pas navjerojatnije sam nije mogao doći.

Pripadnici Gorske službe spašavanja jučer su spasili još jednu nesretnu životinju. Iz jame kraj mjesta Vid kod Metkovića izvukli su njemačku ovčarku koja je ondje bila zarobljena najmanje 20 dana, pišu 24 sata. Prolaznik ju je čuo kako cvili i laje, a sumnja se da ju je u jamu netko bacio jer se radi o nepristupačnom terenu na do kojeg pas navjerojatnije sam nije mogao doći.

Njemačka ovčarka je nakon izvlačenja iz 15-metarske jame pune smeća dobila ime Tonka, po spasitelju Tončiju. Akciju spašavanja pokrenula je Ana Taslak iz Metkovića koja kaže kako je pas sada nahranjen i čeka udomitelja.

>> Trojica spasilaca iz jame duboke 60 metara izvukla psa

 

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crocro
21:53 03.11.2012.

sada vlasnika poslati na smjenu Tonki. Po mogućnosti ga spustiti naglavačke, jednako onako kako se sunovratila u jamu i Tonka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije