Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posao u eu
Povratak na članak

Nizozemci uvode ograničenja za radnike iz Hrvatske

Nakon Njemačke, još jedna država od 1. srpnja uvodi mjere ograničavanja za zapošljavanje na najmanje dvije godine

Komentari 4

Avatar m_m
m_m
16:19 18.03.2013.

A obećanja? Obećanje ludom radovanje. Druga faza će biti ograničenja za proizbode iz Hrvatske.

VL
FU
furest
16:21 18.03.2013.

u biti sva korist od ulaska u eu za obicne gradjane hr, se odgadja do daljeg na neodredjeno, obicni gradjani hr, jedine koristi od ulaska u eu nece biti , ostaje zabrana zaposljavanja na 2 godine ili vise a istoo je i sa uvozom polovnih auta , u biti ostace sve isto , jedino ce nasi politicari ici u eu parlamen za masnu placu t i jos im obicni gradjani moraju platiti izbore sa 95 milijuna sve u svemu clanarina Nato plus clanarina eu i gubitak 2 milijarde eura iz sirije , neka mi netko pametan kaze , gdje smo sta dobili od europe

VL
OB
-obrisani-
16:31 18.03.2013.

A pa sta ste mislili ,da ce vam nakon ulaska u EU otvorit sirom vrata ,imaju i oni nekvalificiranih radnika.. Strucnjaci se traze a tih nema kod nas za bacanje,samo na portalu. >:-)

VL
AA
aabbcc
16:43 18.03.2013.

. Sto farbate narod ????? ______________ Radi se o zemljama koje imaju svoj jezik i nikome ne prave probleme. Mozete se i udati (ozeniti ) u Svedsku al bez zavrsenog i polozenog kursa svedskog jezika ni Hrvat, Turcin...itd. koji zivi u Svedskoj se ne moze ni prijaviti na berzu rada...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.