Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPISNA POLITIKA
Povratak na članak

Nitko neće u mesare pa upisuju pivare, pekare i slastičare

Iznimka :
PIK Vrbovec nudi pogodnosti za đake pa je prijava mnogo više nego mjesta

Komentari 5

ZA
zambezi
16:30 10.09.2015.

Pa do bu gujde pretvaral u kobaje? Kj bume si morali prejt f vegetarijance?

VL
ZA
Zahumlje
16:57 10.09.2015.

Mnogi će završiti školu za slsticara i kad vide ne nema posla u struci, zaposliti će se kao ne kvalifikovani mesari sa mnogo nižom platom nego oni koji su zavsili za mesara.

VL
FA
fakescreen
18:08 10.09.2015.

mlaka djeca. nemreju ni pajceka zamacolati. preveć filmi o pederimi glediju.

VL
AN
anticenzura
16:45 10.09.2015.

Hrvatska je turisticka zemlja, i treba da se specijalizira u ovim strukama. Hrvatska treba ciljati iskljucivo na turizam, graditi odmaralista, golf terene i kampove, beauty centre, klinike za rehabilitaciju, staracke domove, super luxuzne hotele, i specijalizirati se u svim profesijama vezanim za iste. U medicini, u geriatriji, fizioterapiji, etc. Hrvatska bi morala otvoriti i fakultete na stranim jezicima, specijalizirati se u turizmu i medicini, privuci mlade ljude u Hrvatsku, da uce, studiraju i da se zaposle, da zavole zemlju i ostanu u Hrvatskoj. Tko ce im puniti mirovinski fond, ako ne budu investirali u nauku i mislili na buducnost zemlje?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.