Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nitko ne uživa potporu kao Gotovina i Josipović ga ne bi uspio pobijediti

Što je to Josipović uspio promijeniti? On koji ne želi inicirati ni sjednicu Vlade, nego se prepucava preko medija s premijerom

Komentari 2

KR
KroničarHr
13:04 07.01.2014.

Despot, nesumnjivo si dunoko nacionalno svjestan intelektualac i dajes veliki doprinos razvoju autenticne hrvatske samosvijesti. Ali, stavljajuci uz bok simbolu herojske bitke za nezavisnost Gotovini, politicara duboko sumnjivih nacionalnih stajalista blago receno, Josipovica, svjesno ili ne Josipovicu dajes legitimitet koji nikada nije imao. Josipovic i njegova politika radikalno su suprotni simbolici Ante Gotovine, makar on pojeo desetine rucaka sa Gotovinom. Josipovic time samo moze naceti simbol ali svome hrvatskom legitimitetu ne moze pomoci. Nemoj mu ni ti Despot pomagati.

VL
BL
blizumlina
12:57 07.01.2014.

Lignja na ego tripu, obecavajuca formula za Hrvatsku!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.