Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlaho Orepić:
Povratak na članak

'Niti je NDH uspio uprljati križ, niti će Domovinski rat isprati 'Za dom spremni''

- Imamo jasne presude i policija se mora držati te prakse - zaključio je Orepić.

Komentari 10

NE
neboiznadzagreba
00:31 20.12.2016.

Ima li nešto veće od spremnosti da se život položi za dom i sve što dom znači? Nema, i nitko nema prava zabranjivati iskazivanje ove spremnosti, niti ima pravo tu spremnost iskazanu ( i dokazanu ) u pozdravu boraca HOS-aa prljati; svačiji dom je svetinja, hrvatski, srpski, turski..., i dok se ne ide protiv tuđeg doma, dok se brani vlastiti, ovaj pozdrav će u meni buditi ponos.

VL
MA
MarkoKosmicki
16:39 20.12.2016.

lijepo uzmite svoje igrice jer to dobro znate...

VL
MA
MarkoKosmicki
16:37 20.12.2016.

negurajte nos gdje mu nije mjesto

VL
DU
dubravkai16
09:53 20.12.2016.

100% ste u pravu i tko god vas kritizira , tome nije stalo niti do RH niti do dobrobiti naroda. Samo tako nastavite ministre, jedini ste koji jasno i glasno i javno kažete ono što ne valja u RH, naravno nepoštenima i korumpiranima se to ne sviđa. Sva podrška vama.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
09:33 20.12.2016.

Samo naprijed ministre, rusi hrvatsku sramotu.

VL
DU
Deleted user
11:14 20.12.2016.

Svi koji u komentarima brane taj pozdrav pozivaju se na to da je to stari hrvatski pozdrav, na operu "Nikola Šubić Zrinjski" itd. Ali još nitko nije napisao u istom komentaru da se stidi ustaša, ustaške države i stravičnih zločina ali da podržava stari hrvatski pozdrav. Zašto? Zato što je takve osobe baš briga i za operu i stari hrvatski pozdrav. Oni vole taj pozdrav samo iz jednog jedinog razloga. Jer je bio ustaški! S druge strane svi koji napadaju taj pozdrav napadaju ga s pozicije komunjara i ljudi koji ne mogu da se pomire sa slobodnom i neovisnom Republikom Hrvatskom. A ne smetaju im komunističke oznake pod kojima su pobijene stotine tisuća ljudi. Moj stav: 1) To je stari hrvatski pozdrav 2) Na žalost uprljan od strane koljača i ustaških crnokošuljaša 3) Ponosim se antifašističkom 1941-45 borbom protiv nacista i fašista 4) Sramim se komunističkih zločina nakon rata i u miru 5) Ponosim se domovinskim ratom 6) Sad je još malo 2017 godina. Idemo dalje!

VL
GJ
Gjubrebre
00:52 20.12.2016.

Tako je stari! Puna podrška i svaka ti je na mjestu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.