Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob republikanaca
Povratak na članak

Nisu mu naudile optužbe: Cain se sasvim približio Romneyju

Sada 23 posto republikanaca i simpatizera podupire Herminatora, no Romney još uvijek drži prvo mjesto.

Komentari 8

IR
irani
17:20 04.11.2011.

Malo mi je tesko vjerovati kako bi reakcionarni i prilicno rasisticki nastrojeni najveci dio republikanaca mogao prihvatiti tamnoputog kandidata. S druge strane bilo bi super pratiti USA izbore na kojima su oba kandidata Crnci.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
18:33 04.11.2011.

Dobar potez Republikanaca. Crnca suprostaviti crncu, crno stanovništvo će glasati za Hermana a rednexi neće izaći na izbore jer neće imati za koga glasati.

VL
Avatar flegmatik
flegmatik
20:05 04.11.2011.

Crnac protiv crnca - americki izbori biti ce kao NBA liga.

VL
DO
DoktorAmer
20:40 04.11.2011.

Kandidat Obama kao crnac je bio senzacija. Danas sam slusao polasatnu emisiju o Cainu, i pohvale i kritika, ali u tih pola sata ,nitko bas nijednom nije spomenuo da je crnac. Ja kao rodjeni Europljan, automatski rasno i nacionalno usmjeren sam to primjetio, moja dva suputnika Amerikanca [bili smo u autu] ni primjetili, ni komentirali. I iza Caina stoje bas rednecksi ostali konzervativci. Nevjerojatna promjena u ciglih 3,4 godine.

VL
OB
-obrisani-
23:00 04.11.2011.

u srazu dva crnca - Obama sigurno pobjeđuje A apstinencija će biti bar 50 %

VL
OB
-obrisani-
00:39 05.11.2011.

jedini republikanski kandidat vrijedan spomena je Ron Paul........ Ali ga se ciobagra boji ko samog vraga pa on nece proci.....A Cain.....ma ni u kom slucaju ....bezveznjak i cionisticki dupelizac

VL
Avatar My Style
My Style
13:10 05.11.2011.

Jeftini trikovi- nakon Demokrate Crnca sada i Republikanci pokusavaju da pobede na isti fazon i da podvale \"reformatora\" koji ce da bombarduje jos koju arapsku zemlju. Amerika ce skupo platiti svoje sve gore perverzije u spoljnoj politici !!!

VL
LS
Ljuti Sipak sa Kacine
18:40 05.11.2011.

nema visjega bola demokratima nego kad vidu da je crnac republikanac i konzervativan. to jih ubije odma ga zovu orio kukis ankle tom i svaka druga gruba imena. jer crnci moraju biti clanovi demokrata , a vecina bidni crnci ii nezna da jih je linkon oslobodija koji je bija republikanac a ne demokrat. iako crnci 95% glasaju za demokrate , a republikanci su 100% vise tega u istoriji za njih ucinili o demokrati. i sa ca ludi svit i luda zemja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.