Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O nekima javnost malo zna
Povratak na članak

Nisu bile na ovim izborima, ali oni koji ih poznaju tvrde: one su prave osobe za ministrice

Činilo se da u Vladi možda neće biti nijedna žena. Spominjala se samo Ivana Maletić, koja je otpala. Na kraju imamo četiri ministrice, a neke su potpuno nepoznate javnosti

Komentari 5

MA
MarioG
08:47 26.10.2016.

Jel sad bitnije da za Večernji veliča ministrice ili građani koji ih birali (tj. nisu)?

VL
JO
JooZOO
12:32 26.10.2016.

Na koju god kartu da igra Martina Dalić, očito uvijek sigurno dobiva. Pa tako ista uloži novce u stranku "Pametno" (donacija) a izaberu je za ministricu HDZ-a. Da mi je samo dio njezine investitorske sreće imati na burzi, u životu se više ne bi brinuo ni za što.

VL
RA
rambo2you
15:56 02.11.2016.

Kakva propaganda - HDZ objedinio medije i ide promovirati Obuljenku..užas, što je nije stavio na izbornu listu pa da vidimo tko bi glasao za nju i takav HDZ. Ja sam glasao za HDZ računajući da će ostaviti Hasanbegovića za ministra, a ono tamo - nož u leđa biračima. Sramota!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.