Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
luka denona:

'Nisam vulgaran, inače umjesto riječi k... koristim riječ kukuruz'

luka denona
Patrik Macek/PIXSELL
28.11.2012.
u 14:36

– Odgovorila je da prihvaća moju ispriku i time je ta priča završila i za mene i za nju – rekao je Denona

SDP-ov zastupnik Luka Denona koji je jučer, ne znajući da ga u sabornici snima kamera Nove TV, uvrijedio prvu potpredsjednicu Vlade Vesnu Pusić, danas je potvrdio da joj se zbog toga odmah ispričao. Naime, on i nekoliko zastupnika jučer su prije sjednice Sabora na kojoj se raspravljalo o proračunu za 2013. godinu razgovarali s ministrom financija Slavkom Linićem, a cijeli su razgovor zabilježile kamere.

– Što je jučer ova haenesovka pričala, da je porez štetan za investicijsku klimu. Koji je njoj k...? – pitao je Linića koji je samo slegnuo ramenima, a zatim i primijetio novinarske kamere, nasmiješio se i kratko odvratio: "Bez nervoze."

Danas je Denona novinarima rekao da mu je jako žao što je neprimjereno komunicirao s ministrom.

– Nakon što sam shvatio svoju pogrešku, uzeo sam mobitel i poslao SMS isprike ministrici i prvoj potpredsjednici Vlade Vesni Pusić. Ona je taman bila na putu prema Finskoj pa mi se nije mogla javiti. Odgovorila je da prihvaća moju ispriku i time je ta priča završila i za mene i za nju – tvrdi Denona te dodaje kako mu se ministrica javila nakon što je sletjela u Finsku pa joj se i tada ispričao.

– Opet ponavljam da mi je žao jer sam učinio glupost – rekao je Denona koji će ubuduće, kaže, paziti što govori. Objasnio je i kako umjesto riječi k.... koristi riječ kukuruz jer nije inače nije vulgaran čovjek pa se jučer zbog svoje gluposti crvenio cijeli dan.

HNS-ov Srđan Gjurković kaže da nema ljutnje u njegovoj stranci zbog jučerašnjeg uvredljivog tona koalicijskog partnera.

– Koliko sam ja upoznat, kolega iz SDP-a se prvoj potpredsjednici Vlade ispričao, očigledno određeno opuštanje nije dobro i to je poruka svima, ne samo radi odnosa nego i osobnih odnosa i pristojnosti – poručio je Gjurković.

>> VIDEO Linić imao nezgodu u Saboru. Pogledajte što se dogodilo

Ključne riječi

Komentara 28

SA
samuel
14:50 28.11.2012.

ciju ciju...

MC
mcqueen
15:16 28.11.2012.

evo još jedan koji svira kukuruzu

OB
-obrisani-
14:49 28.11.2012.

kukuruz...ili...klip...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije