Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što savjetuju građanima?

'Nisam taj tip', 'Moram pitati suprugu': Pitali smo političare hoće li oni kupiti narodne obveznice

21.02.2023.
u 13:02

Upis za kupnju državnih obveznica počinje 22. veljače i traje do 1. ožujka. Minimalan iznos upisa je 500 eura, a minimalna kamata 3,25%. Procjenjuje se da bi država ovim putem trebala prikupiti milijardu eura za refinanciranje starih dugova. Premijer i ministar Filipović će ih kupiti i nadaju se da će građani učiniti isto, ali pojedini sadašnji i bivši ministri imaju drukčije planove

Komentara 20

IC
ICCO
13:27 21.02.2023.

Suprugu moraju pitati Hajduković , Butković i Marko Sveznanko, dok Dominik F. Ne mora, on hipnotizirano slijedi misao i mig druga velikog vođe!

Avatar Behemot
Behemot
14:07 21.02.2023.

Zašto se nisu raspisale obveznice kada je inflacija bila 3-4% nego sada kada je 20%? Bolje je kupiti nekretninu, zlato (pa u sef da i banka nešto zaradi), dionice isto loša investicija jer bi im cijena mogla padati uslijed rasprodaja.

DU
Deleted user
14:16 21.02.2023.

A zaraditi će tako da se idući put država opet zaduži za dugove. Nevjerojatan sistem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije