Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj od Nikoline
Povratak na članak

Preminula nakon sedam mjeseci kome

Za nesreću je kriv Branko Božić (50) koji je vozio pod utjecajem alkohola. Osuđen je na tri godine zatvora i oduzeta mu je vozačka dozvola na godinu dana

Komentari 26

ST
Startrack
16:30 23.08.2014.

Alkoholicari ne smiju imati vozacke. Ako voze bez nje treba im unisti zivot bez milosti. Tako se radi u USA. Ubio si nekoga sa trecim DWI, tvoj zivot na slobodi je zavrsio.

VL
US
USA
16:13 23.08.2014.

Tragedija. na zalost ni veca kazna zatvora kod tih manijaka ne bi promjenila nista, ali bi ipak bilo pravedno pogotovo kod vozaca koji cesto voze pijani. Stvarno neznam zasto se za takve ne uvede trajna zabrana voznje. Sto znaci jedna godina? Ove djevojke vise nema, a i cijela obitelj ce biti trajno unistena radi smrti djeteta.

VL
Avatar SMECHAR
SMECHAR
17:52 23.08.2014.

Ubojice bi trebalo kazniti smrtnom kaznom. To bi bio primjer drugim alkoholiziranom vozačim. Ovako je to sve lakrdija.

VL
Avatar fredi
fredi
18:45 23.08.2014.

Eto, još jedan život ode zbog pijanog vozača i sustava (pravosudnog i unutarnjih poslova) koji ne rade svoj posao nego blago kažnjavaju (ili uopće ne kažnjavaju) osobe koje voze pijane! Dajte više donesite zakon po kojem će se osobama koje se jednom zateknu za volanom u pijanom stanju oduzeti vozačka dozvola DO KRAJA ŽIVOTA! I onda taj zakon i PROVODITE!!!

VL
BA
Bananaman
21:19 23.08.2014.

Kakav debilni zakon , dobio je tri godine od kojih ce odlezati trecinu I vozacka na godinu oduzeta,znaci ovaj UBOJICA ce za godinu I pol opet biti na ulici I voziti ????? SRAMOTA OD PRAVOSUDA.

VL
Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
00:09 24.08.2014.

'' O bogovima ne mogu znati niti da jesu niti da nisu, niti kakvo je njima oblijje: jer mnogo toga sprecava pouzdano znanje, nejasnoca i kratkoca ljudskog zivota" Ali jedno znam, kad si dotaknem kosu ja ne kazem to samm ja, vec kazem to je moja kosa. Zakljucak Mi smo energija, svijest koja privremeno boravi u materjalnom tijelu i kad napustimo tjelo mi smo slobodni dok ne nademo drugo tjelo za nas privremen boravak. Nikolina je sada slobodna i uskoro ce se pojaviti medu nama kad se nastani u drugom tjelu u kojeg ce udahnuti novi zivot. Ponekad dodem na mjesta na kojim nisam nikad bio ipak su mi ta mjesta poznata time dodem do zakljucka da sam na tim mjestima bio u nekoj drugoj formi ..... ne zbogom niti pocivala u miru vec dovidenja . . . . .

VL
KO
kozaribok1
07:21 24.08.2014.

Kada sudovi zakazuju, a uvijek kod nas zakazuju uzmite stvari u svoje ruke. Bez milosti- oko za oko zub za zub

VL
DR
dravskimornar
17:14 23.08.2014.

U zatvoru još nije bio.

VL
Avatar bambam
bambam
07:43 24.08.2014.

Nemojmo zaboraviti da je covjek iz ugledne obitelji da bi vjerojatno dobio samo uvjetnu. To je pravednost u Hrvatskoj.

VL
Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
00:26 24.08.2014.

Pa kad se stiša sve, što naše srce lomi Zar to je utjeha, da vječni su atomi?! Zar nije jednako, je l' koje zviježđe manje, Il život čovječji, il paukovo tkanje? I ako ponavlja se uvijek, što je bilo, I bilo, I borbe stoljećâ i što je dijete snilo, Ko vode koluti, zar to je svrha svemu? Pa onda živjeti, pregarat, stradat čemu?! Al zadnji krugovi tik obale će proći. Što dalje? Il je kraj na rubu vječne noći? Il možda duša je, ko zvijezda, što luta, Zastranila u ovaj kal sa modrog puta, Ko zraka sunčana, na stratište kad pane, Med gladne gavrane i rane otrovane. Pa možda svrha je, sa zemlje da se vrati U sunce vjekovno, što vječnu beskraj zlati, Sa rane svemirske, gdje bol i laž sve prože, Da dođe čistija - al samo, da li može?!

VL
BS
bravo_sammir
01:44 24.08.2014.

Pijan pregaziti nekoga je isto kao upucati, 3 g zatvora smijesno. 30 godina,

VL
SV
Sumrak Vremena
20:46 23.08.2014.

"smechat" nebi im bio primjer pogledaj Ameriku koliko ih je smaknuto pradi ubojstva itd pa opet iz godine u godinu puni zatvori pogotovo oni koji su na doživotno ili za injekciju, stolicu itd. odgoj u autoskoli doma u skoli je pravi put da se to spriječi u budućnosti i strozije kazne kako novčane tako rad za opće dobro

VL
Avatar žič
žič
19:16 23.08.2014.

prvo,u civiliziranim zemljama bi dobio sigurno veću kaznu,drugo u civiliziranim zemljama bi se toj pijanduri nanovo sudilo sa prekvalifikacijom zlodjela....ubojstvo

VL
ST
stargate
18:19 23.08.2014.

Mladi zivot je oduzet zbog manijaka kojih ima kad vozite ispred i iza vas nemorate daleko gledat.Trebali bi uvesti nagrade za one koji normalno voze i postivaju pravila to nebi bilo tesko nagraditi,kao za oznakom "ja sam vozac koji postivam zakon" vec prvo, drugu, trecu ili vise godina ?pa nek se vecina srama !

VL
Avatar velika jabuka
velika jabuka
11:20 24.08.2014.

treba nešto učiniti s tim kaznenim zakonom-pun je nebuloznog odmjeravanja kazne-ali mi nemamo tradiciju obraćanja saborskim zastupnicima da pokreću promjene zakona koje su izglasali podizanjem ruke napamet. treba doživotno oduzeti vozačku onima koji skrive nesreću pod utjecajem opijate ili jee skrive na zebri ili drastičnim prekoračenjem brizine na gradskim ulicama.

VL
Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
10:25 24.08.2014.

piči.

VL
OS
osica
17:39 23.08.2014.

godine zatvora premalo za jedan mladi oduzeti žiovot - No, možda " u nekom zakonu piše - da pijanca i Bog čuva". a mi to ne znamo.

VL
ZG
zgbzoran
12:45 24.08.2014.

hahahha, nismo drugo nego stoka sitnog zuba kako je to pokojni doktor rekao hahaha, ovo je prometna NESREČA, a ne ubojstvo. Meni osobno je kćer stradala u prometnoj kao pješak ali ne treba sve svaljivati na vozače. oni su krivi za djelo i alkohol je, naravno, otegotna okolnost, ali ne treba non stop na neki linč pozivati. u hr samo linč, danas je političar super, a sutra ajde na štrik! ta logika se proteže svuda!! još nisam čuo neku majku ili učitelja ili ....., ko je rekao djeco to je promet i ne znaš u kakvom je psiho-fizičkom stanju vozač, u kakvom je stanju vozilo, možda vozač kašlje ili kiše..... ima sto situacija koje smanjuju pozornost, stoga pazi na sebe i kada si u prednosti i kada imaš pravo jer u pitanju je najčećše tvoj život, tvoje noge, ne treba prednost u prometu uzimati zdravo za gotovo, a ubojstva u prometu su rijetkost, to su nesreče. kaj se amerikanaca tiće to niti ne treba komentirati, tamo je više pištolja na cesti od automobila i kriminalaca na ulici više nego i gdje, a zatvaraju vozače

VL
Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
10:33 24.08.2014.

Dobro je. Već sam mislio kako je riječ "piči" nedopuštena. Maloprije sam se vozio autom i vidio policajca s laserom. Naravno da sam već bio prije upozoren od nepoznatih prijetelja kako me čeka nevolja na putu. Onako, pravo po hrvatski, da nebi ti policajac iz naših džepova punio proračun. A, šta da sam vozio 100 u naseljenom mjestu i naravno "našmajzan" ? I onda kad se dogodi tragedija idemo tražiti krvnu osvetu. Neće ići. Hrvati moraju puno poraditi na svojoj svijesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.