Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijalog dviju strana

Nikolićev ured potvrdio prvi susret Nikolić - Jahjaga u veljači

Atifete Jahjaga
Žarko Bašić/PIXSELL
21.01.2013.
u 14:34

Predsjednici nemaju mogućnosti otvaranja novih pitanja, ali će dati poticaj razmatranju otvorenih pitanja

Kosovska predsjednica Atifete Jahjaga i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić sastat će se tijekom veljače ili početkom ožujka i razgovarati o dijalogu Beograda i Prištine, izjavio je danas savjetnik predsjednice Kosova, Ramuš Tahiri, javlja agencija Tanjug.

Tahiri je za RTK rekao kako je datum sastanka određen, ali da zbog obveza međunarodnih predstavnika može doći do njegove promjene.

- Predsjednici nemaju mogućnosti otvaranja novih pitanja, ali će dati poticaj razmatranju otvorenih pitanja i razgovarati o dijalogu - rekao je Tahiri.

A da bi do susreta predsjednika Srbije i predsjednice Kosova moglo doći do kraja veljače ili početkom ožujka potvrdio je i Ured srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića za beogradski Blic.

To bi bio prvi susret predsjednika dviju država.

- Mi smo izrazili spremnost da dođe do sastanka. Čekamo njihovu potvrdu. Budući predsjednik ima mnogo obveza i niz zakazanih posjeta u narednom razdoblju, najrealnije je da do susreta dođe do kraja veljače - navode u predsjednikovu Uredu.

Komentara 3

TO
Toni50
14:49 21.01.2013.

Bođe presretan sam da mi VL. ovkovu važnu najvažniju vijest iz svjeta donese i da nsa hrvate stalno ljepo obavještavaju šta svjet radi naravno možda zato i upitnik kod neznalicaali koji svejedno pišu ali neznaju dali ??? večina hrvata jako dugo je čekala na ovo ali eto ipak smo dočekali i taj dugo željeni i očekivani sastanak možda !

TM
Tvrtko mali
14:51 21.01.2013.

Jedna je stvar sto su Ameri jaci i od nas i od pola svjeta a mogu odredivat gde su cije zemlje ,isto tako nemozemo izmenit da smo 45 Srbiju predali Hrvatima koji su radili sta su radili ali danas nakonn svega mi Srbi vracamo Petra drugog u Srbiju koji je krijuci se u dalekom Londonu dok su Srbi ubijani zbog njegove gluposti,sa Srpskim zlatom,predavajuci cak i komandu Jugoslovenske Armije u Otadzbini Hrvatskim ministrima koji su otisli sa njim,ciji otac je pocinio veleizdaju i koji je odgovoran za veliki deo strahota kroz koei smo prosli,pa Srbe i treba jos gaziti

SR
Srboje
21:19 21.01.2013.

ona ce Nikolicu dati na poklon recept za bakljave,a on ce njoj balonce Tomine Mucenice(inace to je brlja koju Toma pece kod kuce u selu).Da mi je samo znati o cemu ce ovo dvoje nepismenih pricati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije