Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija pred izazovom
Povratak na članak

Nikolić i Vučić se pomirili, jedan odustao od kandidature za predsjednika

U zajedničkom priopćenju ne spominje se buduća Nikolićeva politička pozicija niti njegova eventualna predsjednička kandidatura

Komentari 16

HL
Hladan
23:11 20.02.2017.

Maoprije vam je jedan komentator napisao ISTINU i odmah ste ga izbrisali!!!! Čovjek vam je rekao zar baš svakodnevno morate pisati o nama omraženoj Srbiji i zar nema nikakvih vijesti iz Francuske, Njemačke, Švicarske, Austrije itd...Što je vama, što ima loše u tome da ste ga odmah izbrisali? Ako ste vi toliko zaljubljeni u Srbiju, pa dajte otkaz i iselite se Vučiću, a nas prestanite maltretiratoi ovdje! Ovo je HR I NIKAD NEĆE BITI SRBIJA, zapamtite to već jednom! E sad, brišite i blokirajte slobodno, ipak će jedan dio čitatelja ovo pročitati! Trebate se ugledati na 24 sata, tamo skoro nikad ne brišu i blokiraju čitatelje za razliku od vas.

VL
DU
Deleted user
23:32 20.02.2017.

Nije lipo objavljivati članke i slike četnika u kasne noćne sate bez upozorenja na uznemiravajući sadržaj

VL
DU
Deleted user
23:18 20.02.2017.

Možda pronađe posao u Rijeci ili HAVC???

VL
LA
lana78
01:59 21.02.2017.

dosadni ste i naporni vise s ova dva bisera zaboli me koji ce se kandidirati,a koji ne isto s.... drugo pakovanje

VL
HR
hromcan
07:26 21.02.2017.

Pa VL dajte več jednom prestanite pisati o Srbiji jer nas obične ljude ne zanima Srbija već samo kako normalno živjeti od svog rada.

VL
Avatar southman
southman
07:26 21.02.2017.

" Plagijatori " će se poslužiti Putin_Medvedev obrascem...jedan predsjednik drugi premijer i obratno...do unedogled...vrlo prozirno i vrlo nebitno za nas !

VL
DU
Deleted user
11:21 21.02.2017.

Neznam dali je vec dokazano da u vecernjem sjede samo Srbi pa zato pisu cesto o Srbiji ili mozda ipak sto su nam to susjedi iako sa negativnim posljedicama u povijesti ali nikako ne pi sati o toj zemlji neznam jer su nam ipak najblizi pokraj jos drugih susjednih zemalja.Inace osobno mislim da je vazno znati sto se tamo dogadja jer neki dogadjaji kako znamo mogu biti izravno i povezani sa nama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.