Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
croatia summit

Nikolić: Nikada se ne bih rukovao s Thaçijem

'The new Serbian President Tomislav Nikolic (L) kisses with former President Boris Tadic (R) as he took his oath of office  at the National Assembly building in Belgrade on May 31, 2012. Nikolic, swor
AFP/PIXSELL
09.07.2012.
u 16:33

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da ga Boris Tadić nije obavijestio da će se rukovati s kosovskim premijerom Hashimom Thaçijem te kako bi mu savjetovao da to ne čini.

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas novinarima kako je u petak razgovarao s Borisom Tadićem o njegovu odlasku u Dubrovnik na Croatia Summit, ali ga nije obavijestio da će se sastati ili rukovati s Thaçijem, doznaje beogradski Blic.

– Da mi je to rekao, preporučio bih mu, zbog njega, da se ne rukuje s čovjekom koji je pod teškim optužbama – rekao je Nikolić i dodao kako se nikada ne bi rukovao s Thaçijem "dok se ne utvrdi ima li istine, kako se otvoreno govori, da je činio zločine nad Srbima".

Nikolić je objasnio da "država nema ništa s rukovanjem Tadića i Thaçija" i kako on kao predsjednik Srbije nije ni bio pozvan na Croatia Summit.

Komentara 35

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
19:43 09.07.2012.

Drago mi je da je Nikolic prestao biti hrvatom i postao srbin(njegova izjava)

OB
-obrisani-
20:43 09.07.2012.

Nikolić: Nikada se ne bih rukovao s Thaçijem _____________________________________ Još jedna četnička mudrolija.

ĆA
ćaćaća
19:26 09.07.2012.

nikolić svoje l*****e naziva mišljenjem:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije