Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotska heroina
Povratak na članak

Nikole Sturgeon vladat će ‘post-Brexit’ krajolikom

Joyce McMillan: Škotska narodna stranka i njezina čelnica najvjerodostojnija su politička snaga u cijelom Ujedinjenom Kraljestvu

Komentari 6

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
00:00 29.06.2016.

koliko sam ja shvatio žena nije radila nikad...ili neznatno kratko vrijeme. ako sad ima 46 godina a 1999. se zasitila rada i pošla u politiku eto skupila je kakvih 5-6 godina radnog staža...no i to je daleko više od npr marasa,milanke,milanovića i naših drugova iz partije. šta ono veli gdje joj muž radi ?...u partiji direktor? ...baš krasan svijet

VL
EL
EldersRealm
22:40 28.06.2016.

Pa dobro jel ima kraja nepismenosti ovih nazovi novinara??? Pa jel tako tesko napisati tocno ime ove popularne politicarke koja ce vjerojatno u bliskoj buducnosti postati premijerka nove drzave, Skotske? Nicola Sturgeon, a ne Nikole. U kojoj drzavi uopce postojii ime Nikole, sa slovom K?

VL
PO
Popokatpetl
21:59 28.06.2016.

Španjolska će vetoirati (ili priprijetiti vetoiranjem) ulazak Škotske u EU (koji će zbog birokracije EU trajati godinama). Lijepo maslo si je Cameron napravio, ali eto barem je malo zaokrenuo kotač povijesti u interesantnom smjeru.

VL
DA
Darko22
20:29 28.06.2016.

Škoti vlastitom voljom žele biti robovi EU.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.