Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lik i djelo
Povratak na članak

Nikola Pilić: Novak mi je bio najbolji učenik, a sad k meni stiže i njegov mlađi brat

Legenda bijelog sporta i jedan od najuspješnijih trenera na svijetu u Opatiji je opet pokrenuo tenisku akademiju jer je čovjek koji ne može dugo mirovati

Komentari 3

MA
majeltomoguce
13:19 01.08.2014.

Baš smo mi zeznuta nacija i radimo protiv sebe. LJUBIČIĆ trenira Raonića i Krajinovića (2012, ne znam dal još), PILIĆ eto sada preuzima Noletovog brata, a bio je i nedavno Davis cup izbornik Srbije, TOMLJANOVIĆ uzima AUS državljanstvo, LUČIĆ uzela USA državljanstvo, pa se vratila kada joj je karijera propala i Ameri prestali davati pare ... a za to vrijeme jedan talent kao što je VEGER luta turnirima bez ikakvog plana i selekcije i ne može ispod 500 mjesta, a tek sada polako dijele savjete Deliću (Ljubičić) kada je čovjek došao u top 200... Koga sam zaboravio?

VL
Avatar rajetin
rajetin
00:46 02.08.2014.

Rado bih vidio Maria Ančića uz Bornu Ćorića, šteta je da i on ne prenese svoje znanje na nekog darovitog mladca.

VL
ĆA
ćaćaća
00:32 01.08.2014.

dva hrvata ljuta...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.