Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi i za vikend

Nikamo bez rukavica i kape: Past će do 30 cm novog snijega

snijeg
Marijan Sušenj/PIXSELL
21.02.2013.
u 20:21

U petak će biti pretežito oblačno vrijeme s povremenim oborinama. "U unutrašnjosti snijeg, češći i izraženiji u sjeverozapadnim i gorskim krajevima, osobito navečer i u noći. Očekuje se većinom od 10 do 30 cm novog snijega", pišu iz DHMZ-a

Zima još nije gotova. Izvadite lopate i pripremite kape, rukavice i šalove jer meteorolozi najavljuju da će u petak u unutrašnjosti pasti do 30 centimetara snijega.

U petak će biti pretežito oblačno vrijeme s povremenim oborinama. "U unutrašnjosti snijeg, češći i izraženiji u sjeverozapadnim i gorskim krajevima, osobito navečer i u noći. Očekuje se većinom od 10 do 30 cm novog snijega", pišu iz DHMZ-a te dodaju da bi snijeg mogao padati i na sjevernom Jadranu. Temperatura zraka bit će od -3 do 2, u gorju i niža, na sjevernom Jadranu od 0 do 5, a u Dalmaciji između 7 i 13 Celzijevih stupnjeva.

Problemi i za vikend

Za Zagreb se najavljuje da će snijeg nastaviti padati i u subotu uz temperaturu od -2 do nula stupnjeva. U Osijeku će u subotu snijeg zamijeniti kiša, a temperatura zraka bit će šest stupnjeva viša nego u Zagrebu. U Rijeci se snijeg nakon petka ponovno može očekivati u subotu navečer.

Danas je najviše novog snijega palo u Čabru i, začuđujuće, u Pazinu, 11 i 10 centimetara. Na Sljemenu je palo 5 centimetara novog snijega.

>>Danas nove oborine, unutrašnjost će opet zabijeliti snijeg!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije