Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad ispričana priča
Povratak na članak

Dražen Petrović morao je "pisati molbu" da bi dobio loptu u Portlandu

Kad je stigao iz Portlanda, Dražen je bio u stanju biti triatlonac ili atletičar na duge staze. Vozio je bicikl satima želeći bolju formu. Bio je u formi, ali ne za košarku

Komentari 3

DU
Deleted user
10:45 28.10.2015.

Pa, od kada je došao u profi košarku u Americi, nije ni pružao desetinu svoga znanja i mogućnosti! Zapravo, mnogim poznavaocima košarke, bilo je strašno čudno da se Dražen nikako ne nameće u toj lizi! Bio je rezerva, rezervi! Mene je osobno razočarao, kada je došao tamo gdje dečki i te kako znaju igrati košarku!!!!

VL
JU
Jugoivo
11:46 29.10.2015.

Omisis: ...protiv "Rieti-a" i tada mi...

VL
JU
Jugoivo
11:43 29.10.2015.

Upoznao sam ga u Rimu, kad je došao igrati sa "Šibenkom" protiv "i tada rekoše za tog nadarenog igrača. Njegov život bila je košarka. Branili(o) smo (sam) ga kad su ga toliko gnusno napadali, zato što je otišo igrati za "Cibonu". Takvom velikanu štošta se može oprostiti. Ne shvaćam što se toliko okomio kao "Hrvat", (valjda po majci), kad je htio na Svjetskom prvenstvu prisvojiti "šahovnicu" koju je Divac otrgnuo od onog navijača (ili čak pratioca). Da je bila bar ondašnja (1989.) hrvatska zastava, sa petokrakom dabome i plavim dole...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.