Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Berlinu otvorena burza turizma

Nijemci ne odustaju od putovanja, u Hrvatsku ih stiže barem 3,4 milijuna

06.03.2024.
u 06:25

Domaći turizam na velikoj turističkoj burzi ITB u Berlinu nadmeće se s tisućama izlagača iz 170 zemalja

Komentara 9

SS
simpatican.simpa
09:11 06.03.2024.

Nije mi jasno što se mi toliko prsimo s turizmom, brojimo aute, brojimo noćenja, a turizam smo prodali strancima, većina hotela, kampova, sad već i puno privatnih vila je u vlasništvu stranaca. Najveća praona love koju možeš zamisliti. Bilo bi bi logično da ti vlasnici sudjeluju u marketingu, promociji. Glumimo turističku velesilu, istina lijepa je naša obala, kontinent samo što vrhnje obiru drugi. Previše tih turističkih zajednica i previše zaposlenih - uhljeba koji su na proračunskim plaćama.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
07:57 06.03.2024.

Ma ne. A što ćemo sa onima koji su nagovijestili propast ove sezone, napokon. Jadne komšije nagovještavaju zadnjih 30 godina da ćemo propasti i turizam bez njih nikako ne može uspjeti. A vidi ovo, sada opet Njemci rekordno dolaze. 😣😟😥😭

HO
homofobic
07:17 06.03.2024.

Pretjeruje se s tim crvenim kvadraticima na bjeloj podlozi! To iritira komsiluk! Sjecam se kada su nafarbali crvene kvadrate na dimnjak tvornice glinice. To je i tada bilo iritantno pa su ih morali prefarbati crvenim spiralama. Navodno bikovima draze nerve crvene krpe a svrbe smetaju crveni kvadratici! Zacrveni im se pred ocima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije