Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan s graničnom policijom
Povratak na članak

Nijemci na odmoru: Nadali smo se da nas neće uhvatiti s travom

Drogu skrivaju na najmaštovitije načine, u šamponima, pjenama za brijanje, dvostrukom dnu bočice soka, konjskoj masti... Ali ih ipak otkriju

Komentari 3

ON
oneguy
01:56 05.08.2015.

WOW, 5,4gr trave.... ponos i dika HR policije....

VL
DU
Deleted user
08:18 05.08.2015.

ana maria kezerić...ja se ne čudim murjaku i njegovoj zatucanosti ALI ti ženo napišeš članak hladno kao da je heroin furao u RH. pa daj to popljuj ! pa jel se vi krećete van države igdje ?! marihuana je BILJKA od koje nitko i nikad nije umro niti se predozirao. mnoge zemlje je u imaju legaliziranu (do 3 ili 5g) a za par godina ćemo i mi imati. i mi bi furali turizam za mlade ?!

VL
OO
oooooooooo
03:30 05.08.2015.

ma nije to nista u mom rodnom gradu su prije par dana uhvatili barabu sa cak 1,5 grama a kako su strogi I dibri sigurno ce ove godine uhvatiti 5-6 deka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.