Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo potvrđuje da centar u Novoj vesi nema dozvolu za rad s djecom
Povratak na članak

Nijedan inspektor nije bio u ‘vrtiću’ u kojem se srušio strop, a ilegalan je

Vlasnica centra Helena Morović tvrdi da su registrirani kao trgovačko društvo za poduku pri Trgovačkome sudu u Zagrebu.

Komentari 6

Avatar Jorge
Jorge
00:57 22.09.2009.

Upravo zato što nisu \"u sustavu predškolskih ustanova...\" trebali bi ih kontorlirati. Dosta pranja ruku. Potjerajte par ovih mudraca s posla pa će slijedeći biti malo agresivniji. Nisu u sustavu? Boga ti.....

VL
ZU
Zupan
05:00 23.09.2009.

Po istom principu nitko nece kontrolirati ilegalan bordel jer nije prijavljen. Valjda u nas postoji koje se bavi onima sto rade ilegalno, ili prvo se treba biti legalan da bi se kontrolirao.

VL
Avatar Lajka
Lajka
12:43 24.09.2009.

Dobro, možemo prihvatiti da Uredi \"peru ruke\" od ovog slučaja, ali ljudi moji što će nam onda ti Uredi? Neka svatko doma osnuje privatni vrtić, školu, centar za strane jezike, sportski klub ... onako u fušu uz napomenu \"Padne li Vam strop na glavu, nema veze to ionako u ovoj državi nitko ne kontrolira.\"

VL
MM
Mladen Miletić
01:07 22.09.2009.

Nijedan inspektor nije bio u ‘vrtiću’ u kojem se srušio strop, a ilegalan je.. Tipična slika hrvatske koja vjeruje da je prezrela za EU.. Kako vidimo izgleda u nekim zabitnim selima Hrvatske daleko metropole eto šta se događa padaju stropovi... Nikada ni za 100 godina se neče uvesti reda kod nas . Nije čudo da ni sami neznamo ni danas gdje nam je granica sa EU-Slovenijom !!!!

VL
DO
doktorica
08:08 22.09.2009.

Nije čudo da padaju stropovi kad se nitko ne brine za te zgrade od II svj. rata.

VL
JA
jase
10:58 23.09.2009.

Da bi dobili papire za legalni vrtić, dozvolu vam treba izdati ured za prostorno uređenje, i s tom dozvolom vam gradski ured za prosvjetu pošalje prosvjetnu inspekciju. sve bi to bilo super al ni jedni ni drugi ne znaju što rade tako da je ne moguće dobiti papire! Po tim standardima nijedan dosadašnji vrtić ne bi dobio dozvolu!!! Tako da nadobudni ali i svakakvi otvaraju igraonice jer im birokracija ne dozvoljava raditi taj prelijepi posao legalno!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.