Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPAŽNJA NA DUŽNOSTI

Nije zaustavio policijsko vozilo na pruzi u Prljevu pa ga udario vlak

pružni prijelaz, pruga,tračnice, vlak
Borna Filić/PIXSELL
07.03.2012.
u 14:43

Nitko nije ozlijeđen, a nastala je tek materijalna šteta na službenom policijskom automobilu

Policajac (47) zadarske PU nije se oko podneva u srijedu zaustavio na željezničkom prijelazu obilježenom Andrijinim križem u Prljevu u općini Gračac. Službenim policijskim vozilom podletio je pod putnički vlak. Na sreću, ozlijeđenih nije bilo i nastala je samo materijalna šteta na automobilu.

– Nakon očevida, koji je trajao do 13.15 sati, vlak je nastavio put prema Splitu. Protiv policijskog službenika bit će podnesen optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće – istaknuli su iz zadarske policije.

Komentara 4

IS
istima
15:01 07.03.2012.

Treba malo bolje preisptati strojovođu. Ma priznat će on već........ da je on sa vlakom iz grmlja izletio pred policajca.......

Avatar dariodario551
dariodario551
17:07 07.03.2012.

Neprilagođena brzina vlaka Krivac : strojovođa

BE
belimo
17:17 07.03.2012.

Univerzalka: strojovođa nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije