Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trumpov glasnogovornik

'Nije točno da je Trump odbio rukovanje s Angelom Merkel. Mislim da je samo nije dobro čuo'

Angela Merkel i Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
19.03.2017.
u 11:19

List Bild piše da je nevjerojatno da Trump ne bi čuo kancelarkin prijedlog jer je ona sjedila odmah do njega te podsjeća da za trajanja čitave te scene on njoj nije uputio nijedan pogled.

Glasnogovornik Donalda Trumpa odbacio je napise po kojima je američki predsjednik navodno odbio stisnuti ruku Angeli Merkel pred kamerama u petak tijekom njihova susreta u Washingtonu.

"Mislim da nije čuo pitanje" njemačke kancelarke kada mu je predložila da se još jednom rukuju na zamolbu fotografa, rekao je Sean Spicer za list Spiegel.

Merkel i Trump sjedili su blizu jedno drugom na foteljama u Ovalnom uredu Bijele kuće.

Činjenica da američki predsjednik ili nije čuo kancelarku ili je ignorirao njezin prijedlog za još jedno rukovanje govori o općoj atmosferi razgovora, ocjenjuju njemački mediji jer je, kako pišu, jasno da se Trump i Merkel nisu složili ni oko imigracije, ni trgovine niti vojnih izdavanja za NATO.

List Bild piše da je nevjerojatno da Trump ne bi čuo kancelarkin prijedlog jer je ona sjedila odmah do njega te podsjeća da za trajanja čitave te scene on njoj nije uputio nijedan pogled.

 

Ključne riječi

Komentara 30

DS
ds
12:59 19.03.2017.

Ha,ha,nije dobro čuo.Čuo je on čuo,ali j babi pokazao koliko je cijeni.

Avatar kravata
kravata
11:41 19.03.2017.

Trump se rukovao kad je on htjeo a ne kad su htjeli novinari sa kojima se ne slaze. Potpuno legimitimno i normalno nije trump predsjednica koja voli hrvatsku i misli da su svi kao ona kao i jucerasnji slucaj.

BI
bikica7
14:46 19.03.2017.

Cekajte malo,SAD su najjaca nuklearna sila a Njemacka je jos uvijek pod paskom SAD-a i zna se tko vodi glavnu rijec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije