Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVOSUDNA PRIČA
Povratak na članak

Nije platio alimentaciju za jedan mjesec i sad mora dati 7.400 kuna

Luciću je prekipjelo prije nekoliko dana kada je na kućnu adresu dobio Rješenje o ovrsi Općinskog suda u Vukovaru

Komentari 5

Avatar velika jabuka
velika jabuka
15:25 02.03.2015.

zakon o ovrhama je užasno neuravnotežen glede prava ovršenika. svi redom nabijaju fantomske troškove i naknade i ode dug u stratosferu. taj zakon treba srušiti i proglasiti moratorij.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
15:22 02.03.2015.

oni su samo poštari, udari štambilj, ovrši ljudima račun ako ima novac ako nema blokiraju ga i unište, satru u crnu zemlju, recimo za jednu rtv pretplatu opljačkaju građana za 1000 kn. pravni lijek je tuži pa dokazuj a too košta. time se krše mnogi zakoni a pljačka ljudi i bogaćenje tih utjerivača dugova je ozakonjena. često ljude pljačkaju zastarjelim računima od prije 10-tak godina.

VL
OB
ObrenM
16:26 02.03.2015.

Dok je Miljenica,Hanzekovica i inih-takovih,moze se ocekivati jos radikalniji ovrsni zakoni.Na cemu su zgrnuli svoje neposteno bogatstvo?.Imam nepostojeci dug T-comu iz 2005,te sam saznao,da nema apsalutne zastare.Svakim pokretanjem postupka se to produzava.Kada su u pitanju i teska krivicna djela (ovisno o pocinitelju)to brzo moze pasti radi "proceduralne greske"

VL
DU
dustin
20:35 02.03.2015.

Pucaj brate

VL
BA
bajo2
16:41 02.03.2015.

prc,pa šmrc!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.