Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASOVNO PRIVOĐENJE

Nigerija uhitila 158 članova islamističke grupe Boko Haram

Nigerija
REUTERS/PIXSELL
24.01.2012.
u 21:52

Riječ je o skupini koja je organizirala seriju bombaških napada prošlog petka u kojima je poginulo 185 ljudi.

Nigerijske vojne snage privele su 158 članova islamističke grupacije Boko Haram u gradu Kanou, prenio je BBC. Riječ je o skupini koja je organizirala seriju bombaških napada prošlog petka u kojima je poginulo 185 ljudi. Grupa već mjesecima nasilno pokušava svrgnuti nigerijsku vladu te uvesti šerijatski zakon.

Tijekom akcije privođenja poginulo je jedan bračni par koji je živio u blizini skrovišta članova Boko Harama.

 

Ključne riječi

Komentara 3

IR
irani
08:46 25.01.2012.

OK, konacno su se pokrenuli protiv ubojica. Zanima me sto ce biti od sada na dalje.

OB
-obrisani-
10:36 25.01.2012.

E sad ih samo ne treba pustati nipo koju cijenu,nego poslati na prisilni rad,kada imaju toliko energoje da ubijaju nevine,da pocrkaju bijesni psi a ponekog ubiti u \"pokusaju bjekstva\".

OB
-obrisani-
13:11 25.01.2012.

Matalno retardiran, nije moguće da si ti zainteresiran za smaknuća \"u pokušaju bijega\" što jasno pokazuje tvoju ljudsku orijentaciju u cilju podmuklih ubijanja U normalnim sudskim praksama postoje kazne za ubojice. U nekim zemljama postoji i smrtna kazna pa nijee potrebno izvoditi podmukla ubojstva pod krinkom pokušaja bijega zatvorenika.... Ovo je primjer ljudskog zastranjenja jednako ovom islamskom Boko Haramu, presude bez zakona a to normalan čovjek ne može zagovarati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije