Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UN PETIT NICOLAS

Nicolas Sarkozy reklamirao prašak za pranje rublja

deterdćent
04.11.2009.
u 17:19

Carla Bruni nije jedini bivši model u spavaćoj sobi Elizejske palače. I njezin suprug, prvi čovjek Francuske, u ranoj mladosti pojavio se u reklami za deterdžent.

Doduše, davno je to bilo, reklama se pojavila 1967. godine, kad je Nicolas Sarkozy imao 12 godina, a sudeći po njegovu izgledu na fotografiji, snimljen je još ranije. Francuski predsjednik je danas tamnokos, a ne zna se je li u djetinjstvu bio plavokos pa poslije potamnio (što je česta pojava) ili je "izblajhan", bilo stvarno bilo retuširanjem, za potrebe reklame.

Bilo je prirodno da dijete reklamira deterdžent Bonux, koji je bio poznat po tome da je stavljao igračke u pakiranja. A reklamu je smislio ilustrator Pal Sarkozy de Nagy-Bocsa, koji se kasnije uspeo do samih vrhova reklamnog posla, a tada mu je još uvijek bilo zgodno da, u nedostatku proračuna za profesionalnog modela, iskoristi fotografiju svojeg sina.

Komentara 1

BT
bili-tartuf
17:34 04.11.2009.

to je bila dobra predispozicija,...jer su Francuzi u EU ..zadnji po higijeni i kupovanju sapuna i praska ,..po EU-statistiki,....normalno da Balkan jos nije u toj statistiki...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije