Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinj

Ničim izazvan udario ga šakom i slomio mu arkadu

\'hitna_pomoc\'
PIXSELL
11.12.2011.
u 11:40

Devetnaestogodišnjak je, navodno bez povoda, teško ozlijedio dvostruko starijeg muškarca u subotu u noći oko 3,30 u sinjskom disku klubu Modena. Nijedan nije bio pod utjecajem alkohola

Devetnaestogodišnjeg Antu M. iz policija je kazneno prijavila Općinskom državnom odvjetništvu za mladež zbog teškog ozlijeđivanja Tomislava k. (38) u disko klubu Modena u Sinju u subotu u noći, oko 3 sata 30 minuta. Navodno ničim izazvan, udario ga je šakom u lice i slomio mu arkadu. Ozlijeđeni je otišao na Hitnu medicinsku pomoć u Sinju, odakle je prebačen u KBC Split gdje su mu ustanovljene teške tjelesne ozljede, odnosno prijelom orbite oka. Zadržan je na liječenju. Nijedan od njih nije bio pod utjecajem alkohola.

Ključne riječi

Komentara 1

PI
prava istina
11:55 11.12.2011.

U ovo doba u nekom lokalu i nije ništa čudno. Po meni ovom maloljetnom je mjesto doma a isto tako vjerojatno i ovaj stariji ima obitelj pa mu je mjesto doma. Oboje je trebao smrskati plafon da nauće ako prežive gdje trebaju biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije