Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Ni maksimalni prirez neće biti dovoljan da zapuni sve rupe

Neslužbene procjene govore o manjku od 20 milijuna kuna u 2015. godini

Komentari 4

RE
reciklaža
11:31 02.09.2014.

Da da, desetak godina med i mljeko, a poslije toga potop. Da imaju muda onda bi javno rekli zašto je to tako i ko je kriv, ovak će se vezati sva ta prića na aktualnu trenutnu gradsku vlast, pa ako im to imponira i ako im tako paše, onda vjerojatno tako i bude, ako već nije. Svakoga od nas u životu neko pamti po dobrome, neko po lošem, pa neka si misle po ćemu će se njih pamtiti i zbog ćega ( iliti koga?).

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
14:10 02.09.2014.

Na izvanrednoj sjednici gradskog vijeća donesena je odluka da se na svim javnim površinama postave table sa tekstom: "Mole se građani da u kontejnere ulaze jedan po jedan"!

VL
Avatar tkozna
tkozna
23:28 04.09.2014.

što radi odgovorni poslodavac kada je priliv novaca nedostatan. Naravno smanjuje troškove i racionalizira radnu snagu. Koliko pročelnika ima savjetnke a ovi pak svoje pomoćnike i referente. Ma dajte d o s t a dosta je razbacivanja ostaviti u općiniini samo neophodno a ostale uključiti preko zavoda za zapošljavanje da se zaposle i doprinose boljitku grada. Eto ja to tako vidim.

VL
SB
Sinisa_Bosanac
10:35 02.09.2014.

Novinar kao da je citao moje prognoze. Minus od 20 milijuna kuna. Financiranje Sveucilista sjever upitno je. Procitajte moj eranije objave i vidjet cete da o tome stalno pisem i upozoravam ovu gradsku vlast da je megalomanskim projektom sveucilista u koje je do sada ulupano preko 50 milijuna kuna dovesti grad u vrlo tesku financijsku situaciju. Na zalost ova nekompetentna i nesposobna gradska vlast nece uciniti potrebne korake da bi dovela gradske financije da sluze potrebama gradjana Koprivnice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.