Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČNICA OSUMNJIČENA ZA PRIJETNJU

Ni iz trećeg puta nije dobila željenu specijalizaciju pa prijetila ravnatelju KBC-a Rebro

Konferencija za medije u KBC Zagreb nakon uspješne kombinirana transplantacija jetre i srca istovremeno
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
15.04.2024.
u 16:00

Povod prijetnje bila je njezina frustracija jer se već treći put javila za specijalizaciju, koju nije dobila iako je nekada i sama radila na Rebru

Zabranu pristupa KBC-u Rebro dobila je 46-godišnja liječnica, koja se sumnjiči za prijetnju jednom tamošnjem liječniku te Anti Ćorušiću, ravnatelju KBC-a Rebro. Mjere opreza su joj određene, nakon što je prijetnju poslala mejlom, a bolnička pravna služba okarakterizirala da je riječ o  ozbiljnom kaznenom djelu, koje treba  biti prijavljeno policiji.

A nakon policije, umiješalo se i tužiteljstvo, 46-godišnjakinja je ispitana, dovedena pred suca istrage, jer je tužiteljstvo tražilo istražni zatvor. No umjesto njega, određene su joj mjere opreza.

Povod prijetnje bila je njezina frustracija jer se već treći put javila za specijalizaciju, koju nije dobila iako je nekada i sama radila na Rebru. No ona je smatrala da nije problem u njezinim kvalifikacijama, jer su kaže bile najbolje među pristiglim prijavama. No kako ni iz trećeg puta nije dobila željenu specijalizaciju, 7. travnja je poslala mail KBC-u Rebro u kojem se okomila na jednog liječnika i Ćorušića, poručivši im "crknite Hercegovci" te "p.... vam m... ustaška". 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 3

Avatar argus100
argus100
20:40 15.04.2024.

Samo inicijali? CCC. Pitam se bi li ostalo samo na inicijalima kad bi bila u pitanju liječnica koja se deklarira kao desničarka? Znali bi već i za oca, djeda,,,,,.

DA
darwil
10:25 16.04.2024.

Dr Čorušiću pa poznato je da je vas za ravnatelja postavio Karamarko a vi mu doveli Oreškovića za premijera i opća sramota, a i dr Novak vjenčani kum ima visoku poziciju,navodno čak imate kirurga sa 80% invalidnosti pa kako taj operira i zašto nije u invalidskoj.Sve u svemu puno čudnih stvari u bolnici.

LU
Lumumba
15:08 16.04.2024.

Uvrede i prijetnje ne , ali žena je vjerojatno s pravom frustrirana jer je Rebro puno ......ne smijem napisati što se sve radi. Mladi liječnici zato i bježe iz Hrvatske jer ovdje nemaju mogućnosti ni budućnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije