Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga za antonijom

Ni današnja potraga za Antonijom Bilić nije dala rezultata

potraga za antonijom (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
10.07.2011.
u 11:26

Nakon što su pronašli jamu duboku 5-6 metara, koja je bila sumnjiva, pozvan je GSS. Jama je pretražena, ali opet nije pronađeno ništa

Unatoč opsežnoj potrazi za nestalom Antonijom Bilić, koju je policija i danas nastavila pretragom područja od Vrela Zrmanje prema Gračacu, 17-godišnjakinji iz okolice Drniša još uvijek nema traga. Osamdesetak policajaca kretalo se rutom koji je kamionom prošao Dragan Paravinja, osumnjičen za teško ubojstvo i pokušaj silovanja nestale maloljetnice.

Nakon što su pronašli jamu duboku 5-6 metara, koja je bila sumnjiva, pozvan je GSS. Jama je pretražena, ali opet nije pronađeno ništa, javlja Dnevnik.hr. Današnja je potraga obustavljena nešto nakon 13 sati.

Šibensko-kninska policija, pak, izvijestila je da nastavlja i s drugim aktivnostima kroz kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka i obavijesti.

Kako istraga tapka u mjestu, jačaju sumnje da je Paravinja lagao kazavši da je Antonijino tijelo bacio u Brljansko jezero na rijeci Krki. Podsjetimo, policija, specijalci, ronioci i vatrogasci dva su tjedna pretraživali navedeno i okolna akumulacijska jezera te čak isušili Brljan no opustošeno muljevito jezersko dno svejedno nije dalo nadu u pronalazak djevojke koja je posljednji put viđena 7. lipnja na čikolskom mostu u Drnišu gdje je, stopirajući, ušla u kamion kojega je vozio u Srbiji osuđeni ubojica Dragan Paravinja.

 

Komentara 9

ZM
zmaj5
12:06 10.07.2011.

Mislim da su se svi pogubili,nemaju plana,ništa,a ovaj ih hebe ko malu djecu

OB
-obrisani-
12:07 10.07.2011.

I told you so - da je ovo bilo gubljenje vremena..

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
19:35 10.07.2011.

Zamislite ,da taj Paranoja sad promjeni iskaz i kaže : da je Antoniju zakopao negdje uz put i ne sjeća se toćno gdje,a onda, se Policija lati posla i prekopa cijelu Hrvatsku do dubine magme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije