Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga strana statistike
Povratak na članak

Nezaposlenih je manje zbog rasta turizma, ali i iseljavanja

Prema podacima Eurostata, u Hrvatskoj je u lipnju bilo nezaposleno 244.000 osoba, što je 66.000 manje u odnosu na lipanj prošle godine

Komentari 5

DH
dalibor.hren
10:36 31.07.2016.

Ima li u stalnom radnom odnosu više zaposlenih?

VL
MA
marsovac
12:53 31.07.2016.

ako ponovo doce crveni zoki na vlast vec je najavio da ce se boriti i izboriti 80.000 radnih mijesta...........tradicionalno u Njemackoj..............odose Hrvati trbuhom za kruhom, samo ce ostati crveni i leziljebovici.

VL
MA
Malenkost
13:13 31.07.2016.

Ovdje u Njeackoj je sve vise Hrvata koji napsutaju bijednu HR. Nakon nekoliko vremene povlace zenu i djecu sa sobom. HR je dno EUa. Na nivou Bugarske i Rumunjske. Blakan. Amen. Nece nikad biti bolje-osim "izabranim Grlima". Ipak neka "stokaa sitnog zuba" shvaca bezizlaznost situacije u HR i u Autobuse. Kolinda ih broji.

VL
DU
Deleted user
14:42 31.07.2016.

Hrvatska se ipak oporavlja nakon "nove pravednosti" i regiona.

VL
AM
Axis Mundi
17:18 31.07.2016.

ne volim statistiku. koliko ima ljudi koji nisu prijavljeni na burzi, a nisu formalno zaposleni? ima ih, ohoho (i ne vidim nikakav smisao da bi bili prijavljeni, osim kad primaju naknadu, a to je temporarno; i još bi im moraoao mjesečni report sastavljati gdje si i kako tražio posao, svašta!) pola Hrvatske je odselilo, i onda pričate o "smanjenju broja nezaposlenih"? koje gluposti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.