Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema za alimentaciju

Nevjerojatno! Ima 22 djece sa 14 žena: Jednostavno volim žene

pastuh
Screen shot Daily mail
07.06.2013.
u 20:24

'Krivite moju mladost i ljubav prema ženama. Bio sam mlad i ambiciozan, a volim žene'

Pastuh iz Nashvillea, 33-godišnji Orlando Shaw našao se na sudu jer ne plaća alimentaciju za dvadeset dvoje djece koje ima s čak 14 žena, piše Daily mail.

Što reći?

– Krivite moju mladost i ljubav prema ženama. Bio sam mlad i ambiciozan, a i volim žene. Ne možete kriviti čovjeka što voli žene – poručio je Shaw.

"Don Juan" zbog svoje kriminalne prošlosti ne može naći pošten, dobro plaćen posao, kaže, a da bi platio svu potrebnu alimentaciju, trebao bi raditi otprilike tri do četiri posla, puno radno vrijeme.

Država Tennessee izdvaja oko sedam tisuća dolara mjesečno za uzdržavanje Shawove djece. On poručuje kako voli svoju djecu te da stalno igra loto. Trudi se, kaže, i nada se da će to netko primijetiti i zaposliti ga.

– Volim svoju djecu i nije me briga što tko misli. Dobar sam otac, ali trenutačno ne mogu platiti alimentaciju – kaže ponosni otac.

Pohvalno je da Shaw zna i većinu imena svoje djece, pogotovo muške, jer ih je sve osim jednog nazvao po sebi – Orlando.

>>Povratak romantike: Platite kavu poljupcem!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije