Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonski brod

Nevjerojatno! Dok su ukrašavali bor, nestali im božićni darovi

'01.12.2012., Zagreb - Bozicni standovi u Bogovicevoj ulici prodaju ukrase, kape, maske za mobitele, hranu. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
27.12.2012.
u 21:54

Shvatila sam da duh blagdana ne počiva samo na darovima. Bili smo sretni što smo se okupili, rekla nam je Karolina M.

Kao i svake godine na Badnjak, mnogobrojna obitelj iz Kačićeve ulice u Slavonskom Brodu u poslijepodnevnim se satima okupila kako bi, uz pjesmu i veselje, zajedno okitili bor. Međutim, ubrzo ih je dočekalo neugodno iznenađenje. Drski je kradljivac ušao u predsoblje i odnio božićne darove s imenima članova obitelji, umotane i pripremljene za stavljanje ispod božićnog drvca.

– Dok smo kitili bor, dvije vreće pune darova ostavila sam na verandi ispred ulaznih vrata. Nakon kićenja namjeravala sam ih unijeti i staviti ispod drvca, ali njih, nažalost, više nije bilo. Nije to neka velika materijalna šteta, nego više moralna i duhovna. Riječ je o darovima s namjenom, koje sam mjesecima osmišljavala, kupovala i pakirala – kazala nam je profesorica Karolina M., koja tako nije uspjela u svojoj namjeri da darovima za Božić razveseli djecu, supruga, braću, sestre, roditelje... Prema njezinim riječima, na verandu je stalno netko izlazio i šetao se, pa je kradljivac morao biti jako brz. Među ukradenim darovima bile su dječje igračke, ali i stolnjaci, pregače, košare za kruh, svijeće, svijećnjaci...

– Najprije sam bila šokirana, a zatim jako tužna i razočarana. Nisam mogla vjerovati da mi se to uistinu dogodilo. Međutim, shvatila sam da duh blagdana ne počiva samo u darovima i da nam Grinch ipak nije ukrao Božić. Bili smo sretni što smo se uspjeli okupiti kao obitelj i nismo dopustili da nas to slomi – dodaje Karolina. Na Badnjak i Božić provaljeno je u još četiri obiteljske kuće.

>> U tri dana s privatnog posjeda ukrao desetak božićnih drvaca

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar kobra22
kobra22
08:03 28.12.2012.

Tako nešto napravit izaista treba imari hrabrosti.Kakva je ta osoba, koja može u takvom trenutku učiniti tako gnusno djelo!!Darove namjenjene najmilijima svojima, bez grižnje savjesti na takav naćin otuđiti! Jadno i otužno!!!!

MO
modovisisajteMaraschino
10:57 28.12.2012.

da nije Linić?

YO
yocko
17:57 28.12.2012.

Alkana dobro kažeš da policija surađuje sa lopovima, u KŽ.lopovima čak policija i žalbe piše,i razne prigovore..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije