Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POPOVAČI

Nevjerojatan arsenal 77-godišnjakinje: Tri puške, pištolj i gotovo 200 komada streljiva

Predaja oružja - Ilustracija
Foto: PU sisačko-moslavačka
1/2
23.08.2023.
u 14:21

Policija redovito upozorava građane da mogu bez ikakvih sankcija predati sve vrste ubojitih sredstava u sklopu kampanje "Manje oružja, manje tragedija"

Policija je temeljem sudskog naloga u Popovači obavila pretragu doma i drugih prostorija 77-godišnjakinje i pritom pronašla arsenal oružja i streljiva, objavila je u srijedu Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Pronađeni su i oduzeti automatska puška s tri pripadajuća spremnika, poluautomatska puška, zračna puška, pištolj i 183 komada raznog streljiva.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana protiv 77-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog, a zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari bit će kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija redovito upozorava građane da mogu bez ikakvih sankcija predati sve vrste ubojitih sredstava u sklopu kampanje "Manje oružja, manje tragedija". Svi koji još čuvaju, skrivaju ili pronađu ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva pozivom na broj 192 mogu učiniti prvi korak prema dragovoljnoj predaji.

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zg1985
16:18 23.08.2023.

vjerovatno joj ostalo od muza,koji je u ratu bio naravno kuhar,a ne terorist tzv sao krajine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije