Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska liječnička komora
Povratak na članak

'Liječnici časno i odgovorno obavljaju svoj posao'

Nakon reakcije Hrvatske udruge bolničkih liječnika, i Hrvatska liječnička komora neugodno je iznenađena retorikom predsjednika RH Ive Josipovića i njegovog protukandidata prof. Milana Kujundžića u međusobnim političkim obračunima

Komentari 9

ML
mladHrvat
18:23 21.10.2014.

Oni su tek sad razocarani njegovim izjaama. Ja sam bio razocaran prie pet godina kad su ga Hrvati izabrali!

VL
OR
Orhideja5
18:22 21.10.2014.

Drugovi od Josipovića i Kolinde jel vam jasno da je Kujundzic jedini kadnidat koji brani interese hrvatskog naroda?Danas je bio s braniteljima i podržao njihov prosvjed! Drugi hrvatski predsjedniku dr . Kujundzic!

VL
Avatar mama mia
mama mia
21:46 21.10.2014.

Neki sigurno

VL
RA
ratgeber
18:20 21.10.2014.

Kujundzic nije ukaljao svoju profesiju, nego je izazvao Josipovica na suceljavanje pred kamerama, sto je ovaj, naravno, odbio jer zna da argumentima ne moze parirati Kujundzicu. U svakom slucaju, pala je maska s ugladjenog i gospodskog lica Ive Josipovica. Pokazaloo se da je on najobičniji balkanski primitivac. To objasnjava i cinjenicu da stalno hodi po regionu sireci bratstvo i jedinstvo. Ocito je jako iskompleksiran sto ne moze biti Tito 21. stoljeca, pa mu se sto vise hoce pribliziti. Kujundzic je dobio moje i simpatije citave moje obitelji jer je on konacno nesto novo na politickoj sceni, covjek koji se u svojoj struci dokazao i covjek koji ne mora paziti sto govori i radi da se ne zamjeri stranackim i interesnim krugovima. Zato ce dobiti moj glas na izborima!

VL
Avatar mama mia
mama mia
21:49 21.10.2014.

Malo vas je al vas ima

VL
NV
novo vriijeme
17:55 21.10.2014.

Kujundžić se teško ogriješio o svoju liječničku etiku. Da je netko tko nema liječničku diplomu to izjavio bila bi samo neukusna uvreda političkog konkurenta ali kada to izjavi profesor Medicinskog fakulteta sa liječničkom licencom onda je to kršenje liječničke etikee i zloraba te iste diplome radi vlastitog političkog probitka. Predsjednik HLK je trebao reagirati prije svega na Kujunđićevu izjavu. A predsjednik Josipović ima kao i obično savjetnike nula poena pa mu šapuću kako Kujundžić prima kuverte što je tračerski jadno, osim ako ne prilože dokaze za što postoje službe.

VL
FE
fefellerunt
21:02 21.10.2014.

velikavećina lječnika časno i odgovorno opbavljaju svoj posao prema onima koji im to adekvatno plate, ako se radi o sirotinji , onda je to na minimumu usluge, pa ako sirotinja ima sreće preživjeti će, ako ne, neće . Da je sposoban imao bi novaca za platiti lječenje, ovako neka se moli . Tko još očekuje savjest i humanost od parazita u zdravstvu ? Nema sumnje da ima ljudi koji imaju savjest i moral , ali takvi su manjina

VL
DR
drill
19:18 21.10.2014.

Josipović je pokazao ne samo što misli o liječničkoj struci, nego koliko poštuje hrvatski narod kojemu je na čelu! Sramotne su njegove izjave, ali i svih pet dosadašnjih godina njegovog igranja predsjednika. Kujundžić je totalna suprotnost njemu, najgore je što mora ulaziti u rasprave sa Josipovićem kako bi dobio imalo medijskog prostora. Kujundžiću, kvalitetan si, samo tako nastavi!

VL
AB
antonia.blazevic
17:27 21.10.2014.

Ne znan baš za ovo časno i odgovorno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.