Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EK u obranu Europe
Povratak na članak

'Nestabilnost izvan naših granica izravno utječe na sigurnost naših. Potrebna je jača suradnja s NATO-om'

Pišu: Federica Mogherini, visoka predstavnica za vanjske poslove i sigurnosnu politiku i potpredsjednica EK i Jyrki Katainen, potpredsjednik EK

Komentari 6

Avatar lvan12
lvan12
08:55 22.01.2017.

Kakve priče o sigurnosti kada ste poslali tisuće tona oružja đihadistima po Siriji i onda uvezli te đihadiste u EU... Vaš vlak je prošao.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
13:29 22.01.2017.

Croexit

VL
KN
knewitzf
10:46 23.01.2017.

eu je kriminalna organizacija

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:51 23.01.2017.

Ha, ha, ha...a tko je izazvao tu nestabilnost nego NATO ? Da nije Libiju bombardirala moja pokojna baba ?

VL
RE
realisticki
12:22 22.01.2017.

Evropski, a i naši političari neznaju drugo nego nas gurat u savezništva NATO-a i Amerike, a znamo svi dobro da je NATO sam "produžena američka ruka". EU je dosta velika , pa zašto ne stvar svoj zajednički samostalni evropski obranbenii sustav, bez nekih transatlanskih savezništva. Stanovništvo europe je ratovalo više nego Amerikanci i NATO, te imaju veliko iskustvo u obrani svoje domovine. Takva huškaćka politikom prema našim Europskim susjedima dovest će do rata, pa ako nas Amerika i NATO obrane, postat će mo američka kolonija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.