Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji nesreće kod Kvatrića

Nesreću u kojoj je preminula pješakinja skrivio 26-godišnjak s 1,92 promila alkohola u krvi

prometna nesreća, kvatrić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/14
12.04.2016.
u 10:45

Suprug 61-godišnjakinje koja je preminula u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen te je vozilom Hitne pomoći odvezen u KBC Zagreb

Prometnu nesreću koja se sinoć dogodila u blizini Kvaternikova trga i u kojoj je smrtno stradala 61-godišnjakinja izazvao je 26-godišnji Nikola Kovačević. U trenutku nesreće mladić je imao 1,92 promila alkohola u krvi i upravljao je automobilom marke Audi A3 Maksimirskom cestom u smjeru zapada, izvijestila je policija.

Istočnije od raskrižja s Domjanićevom ulicom, zbog neprilagođene brzine, skrenuo je udesno i udario u rubni kamen nogostupa i sletio na nogostup kojim se nastavio kretati. Nakon naleta na kutiju Elektre, sišao je s nogostupa, prešao kolnik Domjanićeve ulice te naletio na metalnu ogradu, a potom i na metalni stup semafora.

U nekontroliranom kretanju naletio je na troje pješaka sa sjeverne strane Kvaternikova trga, a potom i na prometni znak. Nakon okrznuća Audija A4 zagrebačkih registracija, zaustavio se u desnom prometnom traku te pješice pobjegao s mjesta događaja do Ulice biskupa Josipa Galjufa, gdje su ga dvojica građana zadržala do dolaska policije. Suprug 61-godišnjakinje koja je preminula u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen te je vozilom Hitne pomoći odvezen u KBC Zagreb.

U nesreći su lakše ozlijeđene i dvije pješakinje, 66-godišnja M. S. te jedna maloljetnica. 

>>Sletio s ceste, vozio po nogostupu i autom udario nekoliko ljudi, poginula žena (61)

Komentara 107

DU
Deleted user
10:56 12.04.2016.

2 promila?!?... JURNJAVA po gradu?!?... za to 10 godina zatvora minimalno... a poželjno je i više...

Avatar navijač
navijač
11:19 12.04.2016.

Koliko je ovaj vozač kriv negleda se samo po količini alkohola u krvi ili po brzini kojom se kretao . Imatu još važnih faktora , naprimjer dali potječe iz "društveno prihvatljive" obitelji, čime se bavi, koga pozna , itd...

DU
Deleted user
11:08 12.04.2016.

A prezime audi junaka? Da odmah saznamo da od kazne ništa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije