Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na Šolti

Gliserom naletio na kupače i ozlijedio ih pa nastavio voziti

helikopter
Foto: ilustracija
29.06.2015.
u 16:57

Navodno je riječ o turistima koji su se kupali u moru

Dvije djevojke i jedan mladić teško su ozlijeđeni nakon što je na njih naletio gliser u mjestu Nečujam na otoku Šolti, objavio je portal 24 sata.

Navodno je riječ o turistima koji su se kupali u moru u trenutku kad je naletio gumenjak. Vozač glisera je nastavio voziti, a ozlijeđeni su helikopterom prebačeni u KBC Split.

>> Tragaju za vozačem glisera: Prešao preko ronioca i teško ga ozlijedio

Komentara 10

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:05 29.06.2015.

Da policija i lučka kapetanija rade svoj posao nebi se gliseri vozikali oko kupača.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:29 29.06.2015.

I kaj sad? Jeli ga Ostojina policija uhitila ili gledaju di su svastike?

HU
Hurem
22:58 29.06.2015.

i sad će naravno svi komentirati da treba uvesti smrtnu kaznu za vozače glisera koji se približe obali na manje od kilometar!!!! ne treba postrožavati zakon, treba ga se jednostavno pridržavati činjenica je da policija svjesno dozvoljava divljanje gliserima uz uz samu obalu, jer da kažnjavaju tirsite, onda ne bi bilo toliko te vanpansionske potrošnje, i tih par ljudi godišnje koji stradaju je cijena tog faxing nautičkog turizma na kojem nešto malo protifiraju bezinske pumpe, pokoji restorančić, iznajmljivači plovila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije