Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen je

Neregistriran, ali vozi: Na Viru ukrao kombi, policija lopova pronašla u Islamu

Bijeli kombi
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
08.04.2024.
u 10:51

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 20-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Krađa.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 20 - godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za krađu. Sumnjiči ga se da je u noći s 04./05. travnja ove godine u Viru otuđio kombi vozilo bez registarskih oznaka u vlasništvu 23-godišnjakinje, vrijednosti nekoliko tisuća eura.

U petak, 05. travnja u poslijepodnevnim satima, policijski službenici su uhitili 20-godišnjaka te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje tijekom kojeg je, na području Islama Latinskom pronađeno otuđeno vozilo i vraćeno vlasnici.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 20-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Krađa.

FOTO Znate li što znače ove lampice u automobilima? Zbog nekih morate odmah ugasiti vozilo!

Bijeli kombi
1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije