Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ispravljene su'
Povratak na članak

Revizorska kuća o nepravilnostima u izvještajima: 'Pogreška u komunikaciji između VTB banke i Agrokora'

Jedna od revizorskih kuća kazala je da su tijekom proteklih godina u pri revizijama pojedinih članica grupe Agrokor utvrdili određene nepravilnosti koje su iskazane u pojedinačnim izvještajima i ispravljene u konsolidacijskim paketima.

Komentari 5

DU
Deleted user
15:08 30.03.2017.

eto, sto se bunite. Sve je po zakonu. To je sve sredjeno u paketu ... konsolidacijskom paketu. Kuis?

VL
OB
ObrenM
14:11 30.03.2017.

Nikakova graska u komunikaciji, vec politicki odgovor, da ne dodje do jos vece stete-kompletnog srozavanja sustava na staklenim nogama.

VL
DU
Deleted user
14:30 30.03.2017.

Nemojte trolati bez veze. Integritet revizorskih kuća je jedino što ih i drži u poslu.

VL
DU
Deleted user
14:18 30.03.2017.

Greska u komunikaciji....mo''s misliti. Posaljite u Agrokor drzavnu reviziju, da ne naklapamo po portalima. Pa da vidimo!

VL
MA
markos103
14:50 30.03.2017.

Napadaju ministra Marica ? Izvjestaje je netko i potpisao...zasto , kako ? Pa neka se istrazi...Godina se zna da Konzum mulja sa papirima...Rade kao da su drzava u drzavi...nema racuna na kraju godine po tri mjeseca....Racunajte koji su to iznosi. A sada spasavati nasim novcem ? Da, i onim novcem sto su covijeku uzeli zbog potrosenog toalet papira...ZIVJELA IRSKA, NJEMACKA ITD...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.