Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tehnički problemi?

Nepal: Zrakoplov se srušio pri slijetanju, poginulo 15 ljudi

nepal,zrakoplovna nesreća
AFP/PIXSELL
14.05.2012.
u 07:31

Zrakoplov sa 21 putnikom srušio se na sjeveru nepalske Himalaje, a šest preživjelih, koji se bore za život, odmah je helikopterom prevezeno u bolnicu

Najmanje 15 putnika zrakoplova tvrtke Agni Air poginulo je u padu zrakoplova koji je pilot pokušao spustiti na pistu u nepalsku planinsku zračnu luku Jomsom. Zrakoplov se, tvrde svjedoci, zabio u planinu.

Zrakoplov sa 21 putnikom srušio se na sjeveru nepalske Himalaje, a šest preživjelih, koji se bore za život, odmah je helikopterom prevezeno u bolnicu u gradu Pokhara, javljaju svjetski mediji.

Iako je u padu zrakoplov potpuno uništen, nije se zapalio. Prema prvim indikacijama zrakoplov je imao tehničkih problema koji su izazvali nesreću.

Zračna luka Jomsom popularna je među turistima i zaljubljenicima u planinarenje, a nalazi se oko 200 kilometara sjeverozapadno od Katmandua.

Ključne riječi

Komentara 4

M1
Mozart 1000
11:33 14.05.2012.

Zasto se krije gdje je proizveden ovaj zrakoplov?

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
12:06 14.05.2012.

@Mozart zrakoplov je 99% Twin Otter, jedini koji može sletjeti i uzletjeti s malih nepalskih pista

TI
tirkizna
14:40 14.05.2012.

Dornier

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije