Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno i do Sabora
Povratak na članak

Neovisne liste Dalmacije za izbore se okupljaju oko metkovskog Mosta

Petrov: Nismo kao uhljebi iz stranaka, nema šanse za svađu

Komentari 9

Avatar Kočijaš
Kočijaš
07:05 07.03.2015.

Stipe Petrina. Je li to onaj redikul što je maknuo Tuđmanovu ulicu iz Primoštena? Ako je njemu maknuo ulicu, onda taj od mene glasa neće dobiti. Maknuti ime ulice po čovjeku koji je superiorno vojno-političkim putem sprješio da se ovoo ne zove Velika Srbija već Republika Hrvatska, može samo psihopat ili velikosrbin. No, mislim da je ovo prvo.

VL
VM
Višeslav Mat
07:37 07.03.2015.

Cijenim i vjerujem g.Petrovu ali ne mogu shvatiti otkuda mu tu Petrina.Prije negoli se upusti u tu avanturu Petrov bi se trebao "malo" više raspitati o liku i djelu ovoga kriminalca.Prijevare,laži,reketarenje,vrijeđanje....To je embrij o kojem govori Petrina.

VL
UM
umnjak
07:12 07.03.2015.

Ako je to taj Petrina, onda bi ostali okupljeni oko ove pametne poliicke inicijative, trebali takvog fašistoidnog čovjeka kojeg pokreće mržnja def maknuti.

VL
BO
bolesnodrustvo
09:20 07.03.2015.

Voljela bih čuti mišljenje građana Primoštena o njihovom gradonačelniku, jer ono što se pojavi u novinama nije baš pohvalno. Možda bi Božo Petrov, oko kojega se širi ideja politike kao rada za opće dobro, morao razmisliti o osobama koje mu prilaze.

VL
SU
suncesmokvemaslina
09:27 07.03.2015.

stipe petrina stara škola novo ruho. Petrov što će vam petrina??

VL
ST
stric5
22:24 06.03.2015.

....populisti...muktežderci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.