Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glasnogovornici

Nenad Korkut postao šef službe za odnose s javnošću HZZO-a

nenad korkut
Davor Višnjić/PIXSELL
17.04.2012.
u 18:40

Poznati liječnik i modni kritičar nastavio je glasnogovornički niz jakih medijskih “faca” – Abramova, Daskalovića, Miljuša...

Nenad Korkut – ugledni ortoped, a široj javnosti poznatiji kao popularni modni kritičar – postao je šefom Službe za odnose s javnošću Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO). Prije nego što je imenovan glasnogovornikom HZZO-a, Nenad Korkut bio je viši inspektor u Službi za kontrolu HZZO-a, a može se pohvaliti i pristojnom 19-godišnjom liječničkom karijerom.

Tako je Korkut nastavio sve duži niz poznatih medijskih “faca” koje su u proteklih mjesec-dva postale glasnogovornici ili savjetnici u novoj administraciji premijera Zorana Milanovića. Ugledni politički i gospodarski novinar Zoran Daskalović nedavno je postao savjetnikom ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa, a novinarka Hine Tamara Marinković, koja je dugo godina pisala o zdravstvu, postala je glasnogovornica ministra zdravlja Rajka Ostojića. Dojučerašnji kolega iz Novog lista i ugledni novinar specijaliziran za pravosudne i crnokronikaške teme Sergej Abramov postao je glasnogovornik ministra pravosuđa, Dušan Miljuš preuzet će glasnogovorništvo MUP-a...

Komentara 10

Avatar atrpimir
atrpimir
20:04 17.04.2012.

prvo sam pomislio da je ovaj članak nešto stariji i da je prvotravanjska šala, no vidim da sdp-ovci, hns-ovci i ids-ovci ipak vračaju neke dugove zaslužnim \"kritičarima\"

MA
malisani
20:59 17.04.2012.

Šteta vremena i truda utrošenog na školovanje. Šteta profesorskog angažmana na kolokvijima i ispitima. Šteta novca uloženog u stvaranje takve potpuno neupotrebljive persone. Koji bi normalan doktor-specijalist-kliničar napustio bolnicu i zasjeo među papire u HZZO osim onog koji je potpunoo nezainteresiran, nesposoban, lijen i ne bi mu odveli ni psa na pregled a kamoli na kirurški zahvat. Stoga je razvidno dalje reći da je osim planiranja ludih rođendanskih zabava i proučavanja najnovijih krojeva haljina s pariških i milanskih revija jedini interes predmetnog doktora zapravo - ne raditi ništa a biti slikan. Možda ga je zato Varga i stavio za glasnogovornika, a možda ga je jednostavno stavio. Vargi želim da mu Bog prosvjetli pamet jer mu je očito pomračen um, što dokazuje ovaj potez sa Korkutom. Od srca im želim da za vrijeme ispijanja jutarnje kavice na Cvjetnom i proučavanja Burde, smijuljenja Cesarikovim cipelama koje su ove sezone totalno out-of-fashion, krenu učiti o resoru teškom 20 milijardi kuna kojim jedan upravlja kao ksaverska marioneta kojoj su konci labavi, a drugi o tome treba govoriti pred svima nama. Obostrani promašaj.

AL
alapača
19:48 17.04.2012.

sve najjače moguće kritičare privili sebi uz skute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije