Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNA UTAKMICA KAKVA SE PAMTI

Nemamo razloga biti mirni ni u vezi s provođenjem zakonitih i poštenih izbora

25.03.2024.
u 15:40

Pitanje koje se samo po sebi nameće je je li Ustavni sud ovakvo “ni vrit ni mimo” upozorenje izdao zato što je svjestan svog slabašnog kredibiliteta ili se, naprotiv, vodio logikom “manje je više”, kako bi samome sebi ostavio prostor za kasnije odluke kojima bi se mogao umiješati u izborni proces.

Komentara 7

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
15:57 25.03.2024.

Ustavnom sudu i DIP-u bi bolje bilo da ne prijeti praznom puškom, jer po logici stvari, ako je ovakvo kršenje zakona i javno vrijeđanje dozvoljeno (ne)predsjedniku RH, zašto bi nama i po kojoj osnovi bilo zabranjeno kršenje zakona ili se nešto nazivalo kažnjivim govorom mržnje.

Avatar Barbie 💋
Barbie 💋
16:15 25.03.2024.

Ako ne zaustave ovo bezakonje, može vam se u Hrvatskoj s vremenom dogoditi svašta pa i građanski rat i kriminal na ulicama..

IC
ICCO
16:04 25.03.2024.

Tko krade, taj i laže! A u laži su prsti dugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije