Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razvoj, A ne gašenje
Povratak na članak

Nema panike: Hrvatski studiji se ne gase, a studij psihologije jača

Informacija o gašenju Hrvatskih studija dolazi iz redova vanjskih suradnika koji zapošljavanjem devetero docenata gube statuse i honorare

Komentari 5

BI
Bisera
22:00 08.03.2012.

odlično a gje se budu zaposlilil naši mladi intelektualci

VL
HR
hrkomentar
12:23 09.03.2012.

G. profesoru Rektoru bi u najmanju ruku trebalo dodijeliti neku znanstvenu nagradu. Nagradu očito da neće zaslužiti u svome području znanstvenog djelovanja već u disciplini proširenja logike kao discipline zaključivanja.. I naravno da neće ukiniti psihoterapiju na Hrvatskim studijima većveć je proširiti tako da će je prebaciti na Filozofski. Predlažem mu da na taj način proširi zagrebačko sveučilište i predloži da se Sveučilište u Zagrebu spoji sa oxfordom, yaleom ili sveučilištem u beogradu.. Tako će se proširiti i biti još jače.. bože što smo mi skrivili da imamo tako pametne profesore po fakultetima.. koliko bi nam bilo bolje kad bi samo malo bili gluplji.

VL
DA
dangubavac
14:28 09.03.2012.

Prvo psihologija pa sociologija, pa zašto bi se onda tu stalo? Napravit ćemo fuziju i na povijesti i na filozofiji. Živjela racionalizacija!

VL
MI
misho32
17:14 10.03.2012.

smeta im već samim time što se nazivaju hrvatski studiji. Stvarno nas drže za i***e kada objavljuju ovakve vijesti , hrvatski studiji se ne gase već se prebacuju na filozofski fakultet , ...

VL
PS
psih2011
15:57 11.03.2012.

Sramotno je da rektor, kojemu je u par navrata rečeno da su studenti nezadovoljni tom integracijom i ukidanjem vanjske suradnje, sad interpretira sam njihove želje i interese, naravno u skladu s vlastitima. Studente niti je itko obavještavao o trenutnoj situaciji, niti su se pitali za mišljenje već su samoinicijativno pokrenuli pisanje pisama i peticije i jasno i glasno izrazili što žele, no najlakše se u javnosti prikazivati svecem koji misli samo na dobrobit studenata, a zapravo je sve to politička igra dodvoravanja. Žalosno da su takvi ljudi na čelnim pozicijama i da se onda to naziva demokracijom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.