Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
B.A.B.E.:
Povratak na članak

'Nema bojazni od pravnog kaosa zbog suspendiranja Obiteljskog zakona'

Znali smo i prije svoj posao pa ćemo ga raditi i dalje, poručuje Nataša Pećarević

Komentari 10

DU
Deleted user
17:12 14.01.2015.

Pravn kaos je izbjegnut upravo radi suspenzije obiteljskog zakona. Opačićki i njoj sličnim "drugarima" je u interesu ostaviti što veći kaos iza sebe.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
17:12 14.01.2015.

Jadan onaj koga brane ove b.a.b.e.

VL
CI
cicibela
17:19 14.01.2015.

A tko će platiti diletantizam gospođe Opačić i cijele Milanovićeve Vlade?

VL
PE
petnaestica
22:50 14.01.2015.

hdzeovi spavači udaraju sa svih strana -pravna država ne smije profunkcionirati.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
17:03 14.01.2015.

B.a.b.e. bi rado udarili po Opačićkoj ali zbog novčeka koje dobivaju iz proračuna moraju stati u obranu partijske drugarice,zato je i nisu pitale tko je šarena laža

VL
GR
GRGOO
18:21 14.01.2015.

Milanka je možda imala volju ali ne i znanje. Tragedija je što se okružila ljudima koji također nemaju dovoljno znanja, a poneki ni volje. Vidović kao njen pandan je bio najbolji ministar za pitanja "socijale", samo tada su bila druga vremena. Ipak, on nije propuštao na dobar način obratiti se struci koja provodi zakone, pitati za mišljenje i onda nešto uvažiti ili ne uvažiti. Milanka sa svojim ljudima je napravila stratešku pogrešku jer si je umislila (ili joj je netko lagao) kako nitko ništa ne radi i ne zna, a eto oni će to znati. Što je najgore to su ljudi koji u tom smislu nemaju kompetencije i rezultate iza sebe. Svaka čast pisanju knjiga, one mogu biti savršene ali neživotne. Nema nikakve pravne nesigurnosti. Ovaj zakon treba ukinuti, stari doraditi. I ono što pričaju o tome kako je Zakon usklađen prihvaćenim konvencijama. Pa te konvencije su iznad nacionalnog zakonodavstva i one se mogu primjenjivati izravno, dok se to ne ugradi kako treba u naše zakone. I nije istina da je struka koja primjenjuje Obiteljski zakon (najvećim dijelom centri socijalne skrbi) prihvatila ta rješenja kao bolja. To su prihvatili samo oni koji znaju kimati glavom i gledaju kako bi sebe "lansirali" među popularne i stručnjake zvijezde. Babe dobro poznaju materiju o kojoj pričaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.