Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PREDSJEDNIK SAD-A
Povratak na članak

Nekoliko trenutaka nakon inauguracije Trump je već povukao prve poteze

U priopćenju o obrambenoj politici Bijela kuća je nakon inauguracije objavila kako će nova administracija razvijati proturaketne sustave kao zaštitu od Irana i Sjeverne Koreje.

Komentari 12

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
20:35 20.01.2017.

islamski radikalizam izbrisat ce s lica zemlje .... zivio ti meni donalde 1000g

VL
ST
stefj
20:58 20.01.2017.

Hm, ima kod Trumpa i dobrih ideja. jako mi se sviđa njegov prijedlog antibirokratskog zakona gdje je jedna od glavnih odredbi da se u administraciji smije zaposliti nova osoba tek kada je dvije napuste. Vidjet ćemo da li će to uspjeti sprovesti ili će i njega birokracija doći glave... Ostalo, manje-više. Vjerojatno će forsiranje domaće proizvodnje potaknuti razvoj robotike, isto kao što će i jačanje vojske pogurati kompletnu industriju. No, isto tako kompanije će ostati bez viška kapitala (radi skuplje radne snage i skupljeg poslovanja), te će pasti ulaganja u startupove, novu tehnologiju i Amerika će izgubiti primat u tome...

VL
AH
Ahilej
20:51 20.01.2017.

Donalde od svakoga zla čuvala te Gospa Sinjska!

VL
SL
slivnevode
21:33 20.01.2017.

Sve je dobro, odlično i bilo bi idealno kad bi mi u svemu tome bili jedan mali kotačić kao sastavni dio njegovog programa. Ali ono što kaže Miro Kovač: samo Amerika! Upravo ono što analitičari kažu a Europljani se pribojavaju:: zaokupiranost Amerikom, nezainteresiranost za Europu i praktički prepuštanje utjecaja Rusiji. To za nas i ostale zemlje u Europskoj uniji nije dobro. Ne vesele se uzalud Srbi Trumpu. Oni su uvijek bili bolje informirani.Pa zar se nije nedavno oglasila vlada krajine u prognanstvu i izjavila da očekuju jačanje Rusije i da im pomogne da se promijene haške odluke i praktički ozakoni krajina! Amerikancima i ostatku normalnog svijeta je svanulo a da li je i nama u ovakvom okruženju, tek ćemo vidjeti....

VL
KJ
kjamar
21:45 20.01.2017.

Welcome Mr.Trump

VL
DU
Deleted user
21:29 20.01.2017.

Mislim da nema realne opasnosti za USA od Irana i Koreje.

VL
Avatar mason
mason
20:27 20.01.2017.

A sto je obecanjem da ce prvi sat deportirati milijune .Tik tak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.