Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozači, budite strpljivi

Nekoliko prometnih nesreća na autocestama: Kod Karlovca se stvorila velika kolona

Foto: HAK
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
09.07.2023.
u 21:49

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) na području Kaštela vozi se uz regulaciju prometne policije

Promet je pojačan na većini cesta u smjeru mora i prema unutrašnjosti te u priobalju, javlja HAK.  Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa u zonama tunela, odmorišta i naplatnih postaja te se na nekim dionicama autocesta vozi u koloni. Potreban je dodatan oprez i stpljenje.

Dogodilo se i nekoliko prometnih nesreća. Na A3 Bregana-Lipovac je prometna nesreća između čvorova Ivanić Grad i Križ (u zoni radova ) u smjeru Bregane. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km na sat. Prometna nesreća je i na A3 između čvorova Novska i Okučani u smjeru Lipovca.

Na A4 Goričan-Zagreb prometna je nesreća između čvorova Novi Marof i Varaždinske Toplice u smjeru Goričana promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km na sat.

VEZANI ČLANCI: 

A1 Zagreb-Ploče-Karamatići

- kolona vozila u pokretu prije PUO DRAGANIĆ u smjeru Zagreba. Kolona vozila proteže se oko 4 km;
- kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih kolona;
- prometna nesreća na autocesti A1 između čvora PIROVAC i odmorišta PRISTEG (298+850 km) u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine 40 km/h;
- prometna nesreća na 470+000 km između čvora PLOČE i čvora VRGORAC u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h.

D102 Krčki most

kolona vozila na državnoj cesti D102-most Krk između 1+000 km i 4+810 km u smjeru kopna. Kolona vozila proteže se oko 3 km.
Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju danas je do 23:00 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1.

Kroz tunel Učku od 22:00 do 06:00 sati ujutro vozit će se naizmjence (večeras 9./10. srpnja), zbog radova.

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) na području Kaštela vozi se uz regulaciju prometne policije. Zbog prometne nesreće zatvorena je ŽC2147 Hlebine-Delovi. Obilazak je: Sigetec-Komatnica.

Pojačan je povremeno promet osobnih vozila na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom, posebice na ulasku u Hrvatsku. Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

VIDEO Gužve prema moru, policija objavila snimku iz zraka

Komentara 2

TR
Tripoli
22:07 09.07.2023.

Baš je lepo imati viksu u Zagorju...sutra idem direkt na posel...

ST
sttipe
23:42 09.07.2023.

Kad u Kaštelima imate na istom semaforu svako 3 dana težak sudar, a 50 metri dalje, stoji već 30 godina most/nadvožnjak, kojemu fali 100 metri ceste za stavit ga u funkciju!!! Svi koji su tamo imali lom, tribaju se skupit i opalit grupnu tužbu protiv RH, i protiv projektanta i nadzora kod izgradnje ceste!!! Pa vol bi nakon godine ili 2 vidio da je nešto gadno krivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije