Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
La Rambla
Povratak na članak

Nekoliko ozlijeđenih u pucnjavi u Barceloni

Pucnjavi je navodno prethodio pokušaj pljačke stranog turista

Komentari 3

IV
ivanjoksimovic
17:26 28.07.2015.

Na La Rambli dzeparosa i lopova ima na desetine. U susednim ulicama zivi dosta olosa, pogotovo kada se krene suprotno od gotske cetvrti. Pakistanaca, Marokanaca, Kineza, Alziraca koliko hoces. Delimicno su se preselili u kraj koji se zove Hospital blizu Aerodroma, ali ih i dalje ima puno u centru. Uvece na ulicama centra na svakih 20ak metara stoji po jedan diler. Otvoreno prodaju heroin i kokain. A jedine menjacnice i gradu su u centru. Samo vrebaju iza coska. Ziveo sam u Narceloni u Gracii, pored Parka Guel, i dok nisam otvorio racun u banci, nisam mogao da menjam novac ni u jednoj banci, vec iskljucivo u tim menjacnicama. Cesto me bio strah da uvece tamo menjam novac.

VL
IK
ikonoklast
17:43 28.07.2015.

ja sam bil na odvikavanju kraj Barcelone i samo me lijepe uspomene vežu za taj dio kao i ljudi na rambli hihi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.