Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokolj na armence
Povratak na članak

Neka nas na genocid vječno podsjeća cvijet nezaboravak

Pozvani su svi politički lideri demokratskog svijeta, a od važnijih ličnosti na skup u Erevan došli su samo predsjednici Hollande i Putin

Komentari 24

ST
Stolic
14:25 25.04.2015.

Britanci i njemci su bili saveznici turskoj u genocidu protiv armenaca, fuj. A kolinda niti vlada nije ni otišao, sramota za hrvatsku!

VL
BR
Branko102
13:05 25.04.2015.

Ovaj Židov stratrack, provocira sve koji ne misle kao on.Stalno citira i osobno se konfrontira sa drugima.On ništa ne komentira jer niti ima pameti,a još manje znanja.Jedino mu ostaju prljave i pokvarene namjere u svrhu propagande cionizma i vrijeđanja svega i svih koji se opiru njihovoj dominaciji.Neka ode u svoju obećanu zemlju Izrael i neka nas kšćane ostavi na miru.Lažno se izdaje za Hrvata,a posebno je nezaboravna njegova rečenica: Živio Izrael ,čuvar kršćanskih vrijednosti" ! Ima li veće provokacije od toga ? A o pokolju Armenaca,taj nema blage veze ,osim što zna lagati,To što sam ja napiso o tom genocidu stoji u svakoj riječi ! Amen !!

VL
BR
Branko102
07:17 25.04.2015.

Nažalost,živimo u vremenima nevjerovatnih laži i manipulacija.za genocid nad Armencima je generalno odgovorna Turska i Otomansko carstvo.Međutim stvarni planer i izvršioc tog genocioda je organizacija Dönmeh - Mladi Turci,koju su osnovali Cionisti ( Sabbatai Zevi ).Armenci su bili stari kršćani,vrlorlo bogati I napredno za svoje vrijeme.Cionistička pohlepa je bacila oko na njihovu imovinu,kako to i danas rade po čemu su poznati.Uz to su pobili dobar dio tog starog kršćanskog naroda,nakon što su oteli njihovu imovinu.Ovo se dogodilo puno prije holokusta i upravo je zato sramno što su zatajeni stvarni ubojice i počinitelji genocida nad Armenacima,a to su nisu Turci iako Turska nosi odgovornost.,No trebalo bi suditi cionističkim zločincima,stvarnim ubojicama.

VL
RU
ruger
20:42 25.04.2015.

Svako zna da je to genocid,ali jedina drzava u nato paktu nad kojom usa nema potpunu kontrolu je turska.Zna i amerika da je to genocid ali im se ne gubi partner,pogotovo sada

VL
BR
Branko102
13:10 25.04.2015.

Dönmeh - Mladi Turci,koje je osnovao sljedbenik Talmuda,Sabbatai Zevi .Amen !

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
12:45 25.04.2015.

Obama upotrebljava i riječ "etnocid", ali mu je izgleda ipak važnija Turska kao član NATO-a,pa ne želi da im se zamjeri..a svi se čude zašto su turski političari digli toliku buku,kao da im je nacionalni identitet još uvijek u prošlosti..pa kakve veze ima turski narod danas sa Turcima u Otomanskom Carstvu,koliko je vremena od tada prošlo?

VL
SO
soki
09:00 25.04.2015.

Armenci su davno zakljucili da je to koljacka religija, cak od nepismenog mohameda do danas.

VL
KA
Kameni
16:03 25.04.2015.

Husein laze ko i obicno, samo mu ime kaze tko je i od koga je otpao. Drazi su mu petrodolari islamista i vojne baze u Turskoj nego Armenski krscani.

VL
Avatar zagondzija
zagondzija
11:59 25.04.2015.

Ako iko nema prava pricati o genocidu,onda ste to vi rvati.Jedini ste u ljudskoj istoriji imali logore za djecu,prema tome,pokrijte se usima i cutite....

VL
MT
mile the king
10:51 25.04.2015.

husein barak obama, nekako mu ime ne da da podrzi prvu hriscansku crkvu. jermeni su samo poslati u setnju pustinjom bez hrane, a za njima balijante da vezbaju gadjanje.

VL
ST
Startrack
08:52 25.04.2015.

Inace cast i Putinu i Nikolicu sto su otisli na ovo obiljezavanje. Inace ko prati zna da nevolim Putina i opce me ne interesuju Srbi. Na sramotu hrvatskoj drzavi i Obami sto nisu otisli na obiljezavanje. Armencima sve najbolje ue u zovotu. Obecajem popust svakom Armencu ako ikad budem radio za njeg.

VL
ST
Startrack
08:55 25.04.2015.

Na sramotu hrvatskim komentatorima koji na ovoj temi relativiziraju tj nabrajaju zlocine Rusa i Srba. Rusi i Srbi su poslali predsjednike tamo. Eto vas kao onaj Takitako sto relativizira na dvije Italijanke sto ih je zarobio ISIS.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
18:23 25.04.2015.

Ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić je morala biti u Erevanu, a nije jer se bori za svoje interese tj. za mjesto glavne tajnice UN-a. Upravo ta prokleta borba za glasove u muslimanskom svijetu gdje Turska ima vodeću ulogu joj ne išle u prilog i to ona vrlo dobro zna pa nije otišla. S druge strane Tursko ignoriranje genocida nad Armenima je sramotno ali koliko god se oni trudili samo pomažu u širenju istine o tom strašnom zločinu u svijetu.

VL
ST
Startrack
08:49 25.04.2015.

Ovaj Branko 102 je samo novi nik Marsijanca kojeg je nego naucio da klika na ruter pa je napravio ko zna kolko nikova. Tako su Zidovi pobili Armence a ne Turci. Ovo je jedini covjek od nas 9 milijardi nana svjetu sto optuzuje Zidove za ovaj genocid.

VL
ST
Startrack
08:53 25.04.2015.

Ovom jadniku Marsijancu netrebam zelit nista. Njega je Bog kaznio sto ga je pustio da zivi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.