Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA MIRJANE KASAPOVIĆ

'Neće biti čudno ako SDP u dogledno vrijeme nestane s političkoga zemljovida Hrvatske'

19.03.2024.
u 11:57

Kako je pučistička drama naišla na opće odobravanje i oduševljenje SDP-a, neće biti čudno što će ta stranka u dogledno vrijeme nestati s političkoga zemljovida demokratske Hrvatske. S njome će potonuti i njezini tradicionalni i novi politički klijenti. Kakva tragedija i kakva farsa u jednom činu!

Komentara 70

IN
Ivan Najdek
12:19 19.03.2024.

Izvrsno napisano. Tako ce se i dogoditi.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
12:17 19.03.2024.

SDP je eutanaziran, Milanović je svjestan toga pa je elektrošokovima pokušao vratiti bilo mrtvacu. Vidjet ćemo na kraju doktorovo umijeće. Peđa nas je izgleda, nepovratno napustio.

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
12:08 19.03.2024.

Nažalost, Partija neće nestati s političkog zemljovida Hrvatske, jer će uvijek biti jedan postotak onih kojima takva politika odgovara... ali će sigurno biti svedena na razinu koja joj realno pripada - vrlo blizu margini i nevažnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije